Maça çok kötü başladık. Sonra toparladık. Bir ara iyi hücum ettik ama çok kısa sürdü bu. İlk yarının sonuna kadar da ortada geçti maç. Ama kanatları sağlam olsa Fenerbahçe kanatlardan fena şeyler yapabilirdi. Ama o zaman da orta sahayı biz alırdık. Adamlar Tolga-Ozan-Emre-Gustavo-Jailson ile 5 orta saha oynuyor. Hepsi orta sahada görev yapmıyor tabii ama 11’de 5 orta saha olması fizik üstünlüğü onlara veriyor direkt olarak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maça Emre Mor hareket getirir. En kötü son 30 dakika oyuna girmesi şart.

Takım pek saldırmıyor, baskı yapmıyor. Oysa Fener’in defansı ve orta alanı en zaafiyeti olan bölgeleri.

Babel hayal kırıklığı olmaya devam ediyor bence. Umarım ikinci yarı etkili olur. Feghouli ve Babel’in Falcao’yu beslemeleri gerekiyor yoksa Falcao ancak Diagne kadar etkili olur. Adama top gelmiyor.bu adamı orta alanda top alsın diye almadık. Falcao ceza alanı içinde topla buluşmalı.

Feghouli Babel ile 11 çıkılmaz.
Bu maçı birinin kıçına başına çarpıp girerek kazansak da olmaz, bu oyunla sezon bitmez.
Ev sahibi fener mi yoksa biz miyiz anlamadım.

Seri bu kadar iyi değilse neden transfer ediyorsun arkadaş.
Ne olacak koyun gibi taraftar olursa başımızdaki çapsızlarda hiç bir zaman bitmez

Taktik dehasi Terimin cikartigi rezil fiyasko kadrosuyla, beraberlik bu macta 3 puanlik gibi birsey olacak.

2 senedir takimin basinda, 2 senedir bu takim hic birsey oynamiyor. Ustelik taktik dehasi Terime senelik 3M eurocuk veriyoruz bu futbol icin.

Falcao kendine ben nereye geldim diye soruyordur, adamlar biraz becerikli olsaydi 0-2 falandi.

2 senedir takim oyunu diye birsey yok, oyun plani felsefesi hic birsey yok.

Futbol dehasi Terim ve vazo arkadaslari, nezaman giderse bu takim ozaman top oynar.

Marco rose, adi hutter, gibi taktiksel displinli adamlar gelmesi lazim.

REZALET

301020171049367744596.jpg

Affet hocam!
1569693409261.webp

Asıl bu affetsin..

Iyiler lemina nzonzi muslera
Iyiye yakinlar Nagatomo lyuindama falcao
Rezaletler marcao feghouli Babel
Kötüye yakinlar mariano belhanda
Adamlar kanatsız oynuyor ama bizim mariano bey daha orta sahayı geçmedi karşısında orta saha tolga ve sağ açık dirar varken resmen sağ taraf ıslemiyor solda yuto çabalıyor ama Babel öküzü paso top öldürüyor acilen Babel in çıkması lazim

Takım babel ve kısmen feguili dısında takır takır top oynuyor.Nasil bir iyun bekliyorsunuz anlamiyorum ki.
Ama gel gor ki babel ve feg de takimin ileride üretkenligini baltaliyor.
Ikiside degisirse bambaska bisey olur demedi demeyin

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel ve Fegh aynı anda olmazzzzzz.olamazzz.olmamali....

gscimbom_mobil

Sag taraf islemiyor, Mariano ve Feghouli les, Emre Mor Dirar'i calim manyagi yapar, tehlike yaratir, kesinlikle girmeli.

Teknik fakiri Muriqi’nin ceza sahasinda 4 savunmacimiz tarafindan saniyelerce izlenmesi, donmesine, orta vermesine musade edilmesine sok oldum, bu takim ne kadar kotu calistiriliyor @fatihterim

Orta sahada da aynı durum sözkonusu. Adamlar çok rahat geliyorlar, nereye gidiyon diyen yok.

Takım yaşlı bir tane süratli adam kalmadı huzurevi gibi olduk

Geri
Üst Alt