Babel oyunu çok yavaşlatıyor aldığı her topta geri dönüp çevre kontrolü yapıyor o sırada rakip savunma yerini alıyor. Bruma, Rodrigues ve Onyekuru'lu oyuna çok alıştık şimdi zorlanıyoruz.

Hakem fenerin dinlenmesi icin oyunu bol bol durdurdu, ouunculara nasihat etti vs

Emre mor bu takima ilk yazilacak adam. Isterse mac basina 10 top kaybi yapsin. toplu topsuz kosu yapan adam yok ulan takimda. Nasil takim bu?

Sıkıntı kadroda değil. Kadroya isim isim baksan inanılmaz gözüküyor ama ortada ne yapacağına dair hiç bi fikri olmayan çoğu başı kesik tavuk gibi koşturan birkaçı da kendi futbol bilgisiyle ayakta kalmaya çalışan bi topluluk var.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feg de berbat yanlız.Emre mor girsin bari 2.yarıda.Kanatlar sıfır şuanda.Oyun açılmıyor.Yine gerzekçe 1 gol yyiyedebiliriz.Allahım kafayı yıyeceğim.Karşıdaki takım anadolu takımı gibi.Biz yıldızlar karması ile hücum yapamıyoruz.Terim ne bu takımın hali.

Takım babel ve kısmen feguili dısında takır takır top oynuyor.Nasil bir iyun bekliyorsunuz anlamiyorum ki.
Ama gel gor ki babel ve feg de takimin ileride üretkenligini baltaliyor.
Ikiside degisirse bambaska bisey olur demedi demeyin

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne takır takırı yav. 5 kere ceza alanı içinde topla bulusmusuz. rezalet oynuyoruz.Başka takım olsa sallamıştı 2 tane

Orta sahaya direnç ve dinamizm katan Ömer ve pas akışkanlığını artıran Seri bu maçta oynamalıydı.

Yaff bu Belhanda'da benim göremedim ne var? Çok düşünüyorum ama birsey bulamıyorum. Neden bukadar vazgecemiyor hoca anlamış değilim. Sürekli pas hatası yapıyor, atakları iyi organize edemiyor, yavaş, bunun gibi dolu futbolcu var.

4 haftadır kadro planlaması leş ötesi... Tribündeki taraftar net bunlardan iyi takım çıkarır.

Babel ve Feghouli. İkisinin de çıkması lazım. Al Emre Mor ve Jimmy'yi. Bundan kötü olmaz.

Takımın bu seneki kötü oyunu' nun öncelikli sebebi Babel' dir.

Bir adam sadece şut çekebiliyor diye alınmaz.

Senelerdir hızlı kanatlarla oynadık ve golcülere pozisyon hazırladılar.

Eren Derdiyok bile kaç tane gol attı bu takımda.

Şimdi forvette world class Falcao var adam top değmiyor..

Geri
Üst Alt