Belhandayı oynattınız ne oldu ?
Andone onun kadar koşardı
Ya arkadaş fenerin maçını teknik ekip izlememiş adamlar bizim gibi hızlı olmayan pas oyunu oynamaya çalışan bir takım
Hadi diyelim tek forvet ile oyuna hakim olmak istedin baktın 70 e kadar hareket yok sabaha kadar oynasan gol atamazsın al oraya Adem’i çift forvet oyna
Hadi onu yapamadın belhanda Babelden daha hareketli Çek onu sola al Adem’i ileri
Oyun tıkanmış oyuncular açamıyor teknik ekip müdahale etmesi lazım
Valla bize yazık bu sene kombine almadım hasta olduğum İçin az kalsın 1.500 TL verip maça gidecektim
Bu bilet ücreti için ayrı bir konu açılması lazım yazık bu insanlara

Biz ileride çoğalamıyoruz kreatiflik orta saha oyuncuları ve kanat oyuncuları sorumluluk almaktan kaçıyor.

Kruse çekinmese kafayla kaleye vursa gol atıcak :D iyi yırttık

Şu maçın tek iyi yanı belki rezalet 4 1 4 1den vazgeçer hoca.

@Mehmet Arslaner içimizin sıkıldığı kadar varmış ha?!..1-2 saat geçsin, birileri gelip aslında iyi oynadığımızı filan anlatmaya başlarlar da hikayeden öteye gitmez anlatacakları...

Bu takımın sezon başından beri oynadığı futbolu geçtim, ne oynamaya niyetlendiğini anlayan varsa beri gelsin de aydınlatsın bakalım...Bizim boktan ligin bile en temposuz takımı olabiliriz...Pas oyunu desek, gördük; belirli periyodlarda PAF takımı ile antrenman maçı moduna girdi 'vasat' FB takımı. Kontra desek, kimle? onu da FB daha iyi yaptı...

Bu sezon ilginç geçeceğe benzer. Bir an önce toparlanamazsak durum vahim; 2 yıl önceki BJK kokusunu en başından beri almaktayım, Allah muhafaza...

Bu takım kanatsız çift forvet denemeli babel ve feghouli bu kadar kötüyken kanat oynatılmaz..Fegh ortada iş görüyor.. 4-4-2 baklava diziliş feg forvet arkası

Nzonzi-Lemina-Seri-Fegh önlerinde Andone-Falcao

Muslera nagatamo babel mariano belhanda bir daha ilk 11 birak yedek klubesine sokmam

Hoca çıkıp açıklayacak bu takım niye oynamiyor daha doğrusu ne oynamaya çalışıyor futboldan hariç herseye benziyor...

Babel frenimiz bizim. Geldiğinden beri feghoulinin de etkinliği düştü. Değişiklik yapıp emreyi koyuyoruz sağa 20,25 dk 2 top falan geldi takım hala sola oynuyor.
Takımda da beyin yok, maç kitlenmiş ,emre oyuna girmiş ulan çevirsenize topu sağa ama yook..
Falcao gibi vurduğunu yazacak forvetimiz var, araya kaçırman lazım , ver kaça girmen lazım olmadı orta yapman lazım, gel gelelim her top babele her top babele, onunda naptigi meçhul zaten..

Fenerde de hic bi is yok , bu sene erken toparlayan, erken bi 5,6 maçlık serii yapan götürür ligi. Ben bunun biz olacağına inanıyorum , oyuncu kalitemize güveniyorum , Fatih hocama güveniyorum.
Hakkımızda hayırlısı bakalım...

Geri
Üst Alt