Türkiye'de antrenman temposu çok düşük. Oyuncular 60 dakikalık futbol oynuyor. Bu da maçın temposuna yansıyor. Oyuncular çok statik zaten bu fark Avrupa maçlarında çok net belli oluyor. Çok daha ağır idmanlar olmalı.
Keisnlikle katiliyorum, bizim takimin yuruyecek hali yok gibi oynuyor. Premier ligdeki sonuncu takim daha iyi

Takım pas yaparken rakip kaleye gitmeyi unutuyor. Bu kadar yavaş hareket edersen karşında kim olursa olsun iyi pozisyon alır.

Nzonzi - Lemina ikilisi banko oynamalı.

Belhanda ve Seri forma için savaşacak.

Gol pozisyonuna giremiyoz, sorun defans degil
Takımın her yerinde arıza var. Ama hücum iyi olsa da bu dörtlü ile olmaz. Aşırı ağırlar. Dengesizler. Pozisyon alma, defans uyumu hiç yok.
Sürekli aynı hava topuna kafaya çıkıp birbirlerini bozuyorlar.
Kaleciye geri pas istatiği tutsak rekor kırar bu dörtlü.

Kadro çok iyi diyenler var. neresi iyi bu kadronun. Marcao ezildi maçta hallaç pamuğu gibi atarlar şampiyonlar liginde. Lyundama iki mücadeleler iyi ama pas oyunu çok zayıf sırıtıyor hataya çok müsait. nagatamo, mariano bitmiş. Feghouli Babel sıfıra indiğini gören varmı orta sahada topla oynuyorlar. Sıfıra inebilecek zaten yapıları zayıf. orta sahada takımın lideri zaten yok takımı oynatsın. Nzonzide defansın önünde duruyor zaten. hucüm katkısı ne olacaktı ki iki top kesince harika oluyor. Belhanda zaten benim gözümde Gs oyuncusu olamaz. kadro iyi diyenler herhalde transfermarkette şişirilmiş rakamları topluyor. toplamaya devam edin .. 1 yıl sonra o değerleri de göreceğiz.

Muslera
Şener Donk Marcao naga
Lemina nzonzi Seri Belhanda
Falcao Andone

Naga nın yerine yazacak olmadığından yazdım

Ligde bu sezon dokuz puan toplayan Galatasaray, üç puanlı sistemde yedi puan topladığı 1989/90 sezonundan bu yana (30 sezon), ilk altı haftalar itibarıyla Süper Lig'e en kötü başlangıcını yaptı.

Tek kelime ile leş büyük revizyon lazım Babel ve Mariano şut

Geri
Üst Alt