- 18 Ağustos 2009
- 11.912
- 902
- 1.738
bugün saat 16:00'da çıkıcak biletlerMaç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Pazar günü oynanacak maçların biletleri satışa çıktı bu niye çıkmadı? Galatasaray tarafına bilet bulmakta zorluk çekmeyiz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün saat 16:00'da çıkıcak biletlerMaç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Pazar günü oynanacak maçların biletleri satışa çıktı bu niye çıkmadı? Galatasaray tarafına bilet bulmakta zorluk çekmeyiz umarım.
Mojica sakatlık sonrası durumu ne bilmiyorum ama sağlamsa gerçekten işimizi görürdüMojica + Linnes İN
Naga+Mariano OUT
Nerden aldın bileti nereden geliyorsun Galatasaray tarafından misafir takım bilet satışı açılmış passo'da ama uygun koltuk bulunamamıştır hatası veriyor. 98 lira maç bileti. Ben de Gençlerbirliği tarafından almayı düşünüyorum arada fazla fiyat farkı da yok kale arkası 82 lira, maraton 109 lira. Maraton'dan bilet alacağım. @Ünsal Vardar nerdesin geliyor musun maça?Oh be kaptım deplasman biletini. Geliyoruz desteğe şanlı takım.
Sen şampiyon olacaksınnn
kadro olmamış reis seri nerede bir de ömer sol bek lemina sol açık oynamaz her şeye rağmen belhanda ve babel'i yazmadığına sevindimMUSLERA
ŞENER - LUYINDAMA - MARCAO - ÖMER
FEGHOULI - NZONZI - DONK - LEMINA
ANDONE - FALCAO
Cuma günü mü gelecekler Ankara'ya maç kafilesi açıklanınca belli olur kanama vardı inşallah iyileşmiştirLemina yetişecek mi maça
Burada birisi yazmisti 2 hafta surer diyeLemina yetişecek mi maça
2 hafta çok yav bir an önce monte edilmesi lazım takıma. Milli takım boşluğunda bir iki hazırlık maçı yapsak bari.Burada birisi yazmisti 2 hafta surer diye
Lemina yetişecek mi maça
Dinlensin aslanlar.kadro olmamış reis seri nerede bir de ömer sol bek lemina sol açık oynamaz her şeye rağmen belhanda ve babel'i yazmadığına sevindim