⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Mojica + Linnes İN
Naga+Mariano OUT
Mojica sakatlık sonrası durumu ne bilmiyorum ama sağlamsa gerçekten işimizi görürdü

Sol bek için Mojica-F.Fabra veya Psg'den koparmayı başarırsak Kurzawa
Sağ bek için Ander Capa

Çok iyi olabilirdi bizim için

Muslera
Luyindama------Donk------Marcao
Capa---------------Nzonzi---------------Fabra
Lemina-----------Seri
Andone---Falcao

Kazansak güzel olur ama buram buram beraberlik kokuyor.

Bence Marcao&Donk ve Luyindama üçlüsü ile devam etmemiz gerekiyor beklerimizin gediklerini en güzel böyle kapatabiliyoruz ayrıca Marcao'nun yapacağı kritik hataları arkada temizleyebilecek bir Donk oluyor

Üstelik Donk&Luyindama ikilisi Psg hücumcuları bile kolay kolay aşamadılar sadece 1-2 tane defans arkasına atılan topa çare bulamadılar onun haricinde ne ikili mücadelelerde ne hava toplarında geçit vermediler

Muslera; Şener, Luyindama, Donk, Marcao, Nagatomo; N’Zonzi, Seri, Feghouli; Andone, Falcao.

3412

Makas açıldı söyleminin muadilini veriyorum hocamız için. CL de zorlu bir rakiple mücadele ettik, böyle maçlar sonrası yorgunluk normal. Ondan sonra zaten milli takım arası dönüşleri hep zordur.

Oh be kaptım deplasman biletini. Geliyoruz desteğe şanlı takım.

Sen şampiyon olacaksınnn
Nerden aldın bileti nereden geliyorsun Galatasaray tarafından misafir takım bilet satışı açılmış passo'da ama uygun koltuk bulunamamıştır hatası veriyor. 98 lira maç bileti. Ben de Gençlerbirliği tarafından almayı düşünüyorum arada fazla fiyat farkı da yok kale arkası 82 lira, maraton 109 lira. Maraton'dan bilet alacağım. @Ünsal Vardar nerdesin geliyor musun maça?

Lemina sakatlığını tamamen atlatmadan oynamamalı. Zaten bu maçta sonra Milli ara geliyor kondisyonu da artmış olur, bu aşamada riske değmez.

Geri
Üst Alt