⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Belhanda ya ceza sahasında yapılan hareket net penaltı.

VAR da çağırmadı.

MHK PFDK ve Tahkim. Bu kurumlardaki satılmış kişilerle TFF başkanı uzun süre görev yapamaz.

Dünya üzerinde hiçbir ligde bu kadar kötü yönetim yok. VAR geldi onun da içine ettiler :mad:

Öyle rezil rüsva kepazad bi performans koydu ki capsizlar ordusu, hakemlik bisey yok, en azindan konusmaya hakkimiz yok.

Rezil herifler, capsiz herifler!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

7 macta 6 gol

6 golün 3‘ü de kayseri de, baska söze gerek.

Haram olsun aldiginiz her kurus.

Bize kurus degil durus gösteren oyuncular lazim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu maçtan bağımsız ligimiz arap ligine dönmuş tam.Eğer böyle yaşlı ve çöp yabancılar gelecekse genç yerlileri oynatalım.Hiç olmazsa paramız cebimizde kalır.

Maç hazırlığı sadece hücum organizasyonları üzerine olmalı. Gevşek gevşek pasta partileri çift kale uyduruk maçlarla filan vakit kaybedilmemeli yoksa yine puan kaybı.

Yine yanıltmadılar tebrikler.

En basiti 20 mio bütçeli ts'nin oynadığına bak birde bizimkine. Sözün bittiği yer. Tarihin en pahalı kadrosu idari ve teknik yönetim zaafiyeti yüzünden heba olacak.

Dogrusunu soylemek gerekirse bu selcuk ve belhanda yerine mezardan iki tane olu vatandas cikarsak vallahi bu iki sefil cop oglu cop futbolcu bozuntularindan daha faydali olurlar takima .ama suc bunlarda degil bunlari bu kadar kotu olmalarina ragmen inatla sakat bile olsalar her mac takimin ilk on birinde baslatan td bozuntusunda bu hatayi kimse kusura bakmasin tudor veya hamza yapsaydi herkes suan onlara ana avrad kufur ederdi ama fatih yapinca kimsenin giki cikmiyor ne hikmetse

Rezil oynamış hatta oynayamamis olabiliriz. Ama sen kalkıp belhandanin yüzde yüz penaltısını görmezssn olmaz bu iş. Hadi sen görmedin var başındaki gavatlar ne bok yiyordu acaba o ara? Bu kötü oyunlardaki alınan ekstra puanlar sezonu şekillendiriyor. Biz rezil olabiliriz ama direkt skoru etkiye ek hareketten dolayı hakem daha da kötüydü.

Selcuk konusuna hiç girmek dahi istemiyorum. Neden demek istiyorum sadece. Aktif 3 sezondur bedavadan 2.9m euro cukkaladi. Ne diye hala kadroda duruyor bu adam? Hiçbir Vasfı ve hırsı olmayan bu adami takıma abilik olsun diye kadroda tutmak sözleşme uzatmak niye? Kadro zaten olmus ihtiyar heyeti. Yazık.

Yine yanıltmadılar tebrikler.

En basiti 20 mio bütçeli ts'nin oynadığına bak birde bizimkine. Sözün bittiği yer. Tarihin en pahalı kadrosu idari ve teknik yönetim zaafiyeti yüzünden heba olacak.

Daha kaçan biten bir şey yok yahu.Kaçarsa yazar herkes zaten.

200 milyon euroluk takım pozisyona giremiyor abi. Maçtan önce kaç kez yazdım 0-0 diye.

Ben burda futbolculara bok atmam. Hoca aynaya bakıp önce kendine sonra takıma çeki düzen verecek. Bazi oyuncular iyi niyetini gösterip tatilden erken döndü.

Yapılan transferler Nzonzi hariç bize net katkısı olan bir futbolcu yok.

Babel skandal bir transfer. 33 yaşında bunalımda ex-kasımpaşalı futbolcu için dökülen paralar ortada.

Kadro dışı kalan Linnes bu kadroda rahat ilk 11 oynardı enerjisiyle. Mariano ve Nagatomo doymuş bitmiş adamlar ilk fırsatta memleketlerine kaçma derdinde.

Ahhhh hoca ahhhh sende yaşlandın artık sende bıraksan fena olmaz CL final hayalı boş işler bunlar.

Geri
Üst Alt