⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Ulan hiç yoksa jimmy oynar, o olmazsa Ömer oynar, Taylan oynar. Selçuk nedir? Kimden ne imtiyazı var bu herifin ya.

bu rezil kadroyu cikarmak icin ne kadar düsündü acaba? ne kadar kariyerli, ne kadar isimli adam varsa random kadro cikariyor. hic form durumuna, forma adaletine falan bakmiyor artik. fatih hoca ersundan falan artin kalmamis gibi artik?! yazik degil mi?

bu kadro yine pozisyona giremez her hafta oldugu gibi aynı seyleri konusuruz mac sonu. Malesef akıllanmıyor sayın hocamız

seri ve nzonzi varken selcuga güvenmeyip lemina üstüne taylani aldirdi son gün. hala elinde elli tane adam varken gidiyor orta sahada selcugu baslatiyor. maskeli besler oyuncusu gibi sahada takilan belhanda oynuyor. feghouliyi bir türlü adam edemedi, 30 dakika oynadigi macta bile rakibi kovalamadi, defansa destek vermedi. futbol emeklisi babel oyundan bile cikmiyor.

0 golle geçeriz bu maçı da, rakibin defans yapmasına gerek yok.

Bakalım bu maçtan sonraki bahane ne olacak? Benim favorim "oyuncular yaz kampını birlikte geçirmediler." Tabi hakem hata yaparsa konu hakem hataları olacaktır.

üst üste bu kadar hata yapmak, ne bileyim hocam yakıştıramıyorum bunları sana. selçuklu kadro sabaha kadar oynasın bu maç galip gelemez. adam futbolu, futbolda adamı bırakmış artık niye bu ısrar. yazık değilmi belkide 60-70 dakika 10 kişi oynayacak takım. zaten feg olsun belhanda olsun bir halt yaptıkları yok. birde yanına bu vitaminsizi koyunca hiçbir beklentimiz kalmıyor maçla ilgili.

ne heves kaldı ne istek..
biz 4 gözle maç bekliyoruz siz leminayı seri oynatmayıp selçuğu 11 alıyorsunuz
amaç ne anlamıyorum

bu kadroyu cikarinca yedekleri hem moral hem motivasyon olarak bitiriyorsun. bu kadar kötü oynayan nagatomo mariano feghouli belhanda selcuk ve babelle maca baslamak intihar etmektir. hadi luyindama yok diye marcaoya bir sey demiyorum ama bu sefiller kadrosu zor gol atar. hic mi farkli adam görmeyecegiz?

Maçın başında sallamayacağım ama kadrodan pek umudum yok.Selçuk,Mariano,Feghouli,Babel,Belhanda ne kadar etkisiz adam varsa kadroda.Umarım kazanırız ben göt olurım

çok güzel 11 çıkarmış sahaya.Babel ve feghouli orta sahadan geri dönmez yürüyen selçuk kadroda :D maç sonrası verir bir demeç 5 maç daha ceza tepkiler levent şahine helal hoca

İddaa oynayacaklar bize 1,5 alt oynayabilirler rahatlıkla...

Evet beyler yangın tayfa olarak sağlam çalıştık her başlığa isyan ettik ilk 11 sayfası kısa sürede rekora koştu 3 puan hayırlı uğurlu olsun ekibimize

Şu maçın öneminin farkında değil galiba Fatih

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Geri
Üst Alt