⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Takimda en az 5 oyuncu gitmesi lazim takimdan yoksa sözleşmeleri bitene kadar kanser oluruz

Ömer-Selçuk
Belhanda-Seri

değişiklikleri olmalı.Seri oynamayacaksa Mor girsin.Feg sağ içe geçsin.

Maç esnasında uyumama engel olan başarımı başlatan boyun tutulmasını ve buna mutfağın camını açarak neden olan kuzenim Murat ı saygıyla anıyorum

Selcuk, Belhanda, Babel'i oynatarak belki de kendi taraftarına bile kendi kanıtlamaya calışan Fatih hoca. 2.yarı ömer ve emre mor'u oyuna alır ve kazanırsak hosunuza gidecek mi? Ligin dibinde 2 top yapamayan su takıma karşı oynadığımız oyunun sorumlusu kim? Bu sezona yazık edecekler bitmez tükenmez egoları yüzünden. Yine soyluyorum bize taktisten bir hoca sart artık.

Selcuk babel belhanda disari
Seri omer adem iceri

Bu belki beraberlige yetebilir

fatih terim hocaysa belhanda ve selçukla başlamaz devreye en azından birini çıkarır.Yok eğer en büyük benim egom Galatasaray o kadar büyük derse ikiside kalır.Hayatım boyunca futbolda inandığım tek bir doğru vardır o da Futbolda dün yoktur.Dün imratordu benim için efsane idi.Ama yeter artık yeter hoca

Hocanın maç sonu açıklamalarını merak ediyorum. Takım ve oyun hakkında mutlaka soru gelmeli.

Ne cevap verecek çok merak ediyorum :unsure:

Arkadaş sözde 10 numara olacak, sürekli tek topla pas kaybediyor, sanırsın maestro.
Dikkat edin kaptırdığı hiçbir topta geri koşmuyor..
Hoca.. zamanında Felipe diye mis gibi adamı futboldan soğuttun koşmuyor diye. Bunun nesine bayılıyorsun aklım almıyor.

80'e falan 0-0 girersek inşallah kavga vs çıkar da belhanda kırmızı görüp 10 maç, nagatomo,selçuk,mari bunlardan birileri ceza görür

Geri
Üst Alt