⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Feghouli kendini yere atıyor. Niye sağlık görevlilerini çağırdılar onu anlamadım.

Ya bu Mariano topu geri ve kenara vermekten baska şey bilmiyormu.. Bu nasıl oynama felsefesi...

değişiklik yapmadan 2. yarıya basladık demi yanlıs görmüyorum emeği geçen herkese :tbr:

Suc terimin net kimi istediyse alindi elinde 14 15 iyi oyuncu var sahada futbol yok

Elin adami, gidip Amerika hoca bulup dunya devi Liverpool'a 3 tane atiyor 20 yasindaki cocuklarla. Biz kadroyu yildizlarla doldurduk oynattigi oyuna bak.

Şu Selçuk'u çıkar da maçı açayım be adam

Bir kanatta Onyekuru bir kanatta Kader Keita olsa aaaah

Sene başında böyle maçları sık sık göreceğimizi yazmıştım. Takım yaşlı temposuz ve statik adamlardan kurulu. İki kanat oyuncumuzda hareketsiz daha çok oyun kurucu rolünde oynamayı seviyor. böyle futbolculara elbette ihtiyaç vardır ama bütün futbolcular aynı tipde olursa sıkıntı büyük olur.

Bu kadro yanlış kuruldu. Hem de baya bi yanlış. Delici, kreatif, driblingci bir tane adam yok. hal böyle olunca herkes topu ayağına bekliyor, hareket etmiyor. Rakipler çok rahat önlem alıyor. Bu kadronun olumlu futbol oynaması gol bulması gerçekten çok zor. Hoca'nın çözüm bulacağına yönelik inancın her geçen gün kayboluyor.

Geçen sene ki feg eser yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt