⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Vay arkadaş belhanda ya bak, 3 saniye içinde 2 kere topu rakibe verdi.

Hocaaaaaaaaaa yeter mudahele et bisey yap bi bok yap izleme

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu kadar kısır bu kadar hücum yapmaktan aciz bir Galatasaray hayatımda izlemedim. Lig sonuncusuna karşı pozisyon bile bulamıyoruz bırak gol atmayı.

Gençler gediği buldu yenilecez sanırım saha kenarinda puta bağlamış hocamız var. Nutku tutulmus bu adamin.

Şu Belhanda artık gerçekten gitsin bu takımdan.

34 yaşındayım, hayatımda hiç bir oyuncumuza bu kadar küfür etmedim, yeter artık ya..

Sabredin beyler 10. hafta gibi takım olacağız, ikinci yarı coşacağız, sezon öncesi yapılan yüklemelerle son 5-6 hafta herkese koyup şampiyon olacağız. Belhanda bir futbol virtüözüne, Mariano ve Nagatomo uçak gibi iki beke, Selçuk ise bir dinamoya dönüşecek. Hocamız adeta bir Klopp olacak. Sabredin biraz.

fazla surmez 10 dakikaya gencler atar, emre mor niye alindi, taylan ve sener niye alindi?

Hoca bizi çıldırtmaya çalışıyor olabilir.

Selçuk oyunda ama bişeyler yapabilme ihtimali olan feg oyundan çıkarılıyor. Kafası güzel çıkıyor maçlara artık heralde. Vallahi yoruldum artık ya maçına da terimine de ya yeter artık 2 yıldır geriye gidiyor takım. Bin kişi aynı şeyi düşünüyor ama bu adam bi bok bilyomuş gibi tersini yapyor inatla. Kimse Galatasaraydan büyük değil vazgeçilmez de değil.

Kapatin maci. Sinirlerinizi bosa harcamayin.

Geri
Üst Alt