⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Sa fiksturu gorebilir miyim?

EFZ149HXYAAi6Vp

084c5428762.jpeg

8cdae9fe50b.jpeg

2008-09 sezonu hariç ben hiç kolay kazandığımız Gençlerbirliği maçı hatırlamıyorum.. Ya çok zor kazanıyoruz, ya da puan kaybediyoruz..

En azından benim hatırladığım dönemde böyle.

En çok zorlandığımız deplasmanlardan biri.Puan kaybı.

şu ligde rakip stoperlere baskı yapmayan tek takım biziz herhalde

belki dünyada bile istisnayız

babel ve feghouli sahada yürüyorlar

derhal nzonzi seri lemina belhadanın beraber oynadığı baklava 4-4-2

önde falcao ve andone mutlaka stoperlere hata yaptırır

SAKIN rotasyona GIRMEYIN. Zaten milli ara var yine.

Nando
Sener Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Lemina
Fegh
Falcao Andone

şu ligde rakip stoperlere baskı yapmayan tek takım biziz herhalde

belki dünyada bile istisnayız

babel ve feghouli sahada yürüyorlar

derhal nzonzi seri lemina belhadanın beraber oynadığı baklava 4-4-2

önde falcao ve andone mutlaka stoperlere hata yaptırır

4 1 3 2 şuan ideal gibi duruyor.Kanatsız oynamak daha iyidir çunku kanat olunca da birşey fark etmiyor.

Bu fena değilde bence biz bazı maçlarda 3lü sabit defans oynayıp bekleri ileriye atmamız gerekir. 4lü de oynasak 5li de oynasak o top kaleye geliyor.

Hem geçiş oyunu hızlı yapamıyoruz hemde ileride çoğalamıyoruz dersek takımı ileriye kurmak zorundayız.
Gezen 3lü forvet hattı ile bayağı tehlike yaratırız. Keza zaten ataktayken biz kimi zaman 3lü kimi zaman 2li defans oynuyoruz zaten. Çakılı 3lü oynayalım daha iyi

56532.jpg

Insallah su Candelais oynar 90 dk bugunde kendi kalesine gol atmisdi Fenerbahce ye karsi hepimizide kanser etmisdi. 12v10 oynariz

Muslera-Şener-Boss-Marcao-Emre Taşdemir-Nzonzi-Seri-Lemina-Emre Mor-Andone-Falcao

Hani diyordu ya,Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır diye...Adaletin varsa bu kadroyu sahaya sürersin.

2-1 kaybederiz.
Belhanda ve maskesi kırmızı görür hakeme söve söve çıkar.

Bu fena değilde bence biz bazı maçlarda 3lü sabit defans oynayıp bekleri ileriye atmamız gerekir. 4lü de oynasak 5li de oynasak o top kaleye geliyor.

Hem geçiş oyunu hızlı yapamıyoruz hemde ileride çoğalamıyoruz dersek takımı ileriye kurmak zorundayız.
Gezen 3lü forvet hattı ile bayağı tehlike yaratırız. Keza zaten ataktayken biz kimi zaman 3lü kimi zaman 2li defans oynuyoruz zaten. Çakılı 3lü oynayalım daha iyi

56532.jpg
ilerde çoğalamadığımızı söyleyip defansif bir kadro kurmuşsun bekler hücum anlamında yetersiz ayrıca nefesleri yetmez,ortasaha merkez 2 önliberodan kurulu ve arkalarında 3 lü defans bizim ilerde baskı yapıp hücum oynamamız şart..

Babel-Feghouli ikilisinden vazgeçmekten yanayım Babel çok yoruldu Feghouli zaten hiç dinlenmedi ki bir de ameliyat geçirdi. Mariano zaten deplasman maçlarında canımızı alıyor bunları bir kenara alıyorum bunun haricinde eğer Belhanda iyileşip sağlık yönünde bir sıkıntısı yoksa şunu deneyebiliriz

56648.jpg

Yok Belhanda iyi durumda olmazsa Ömer oynasın gerçekten takımın geri kalanı bu kadar formsuzken Ömer oynamayı hak ediyor

56651.jpg

2.Planda Ömer & Lemina ikilisini sol/sağ iç orta saha gibi gerektiğinde hücumda kenarlara açılarak 4-4-2 gibi bir sistemimiz olsun. İyidir kötüdür bilmiyorum da en azından bir planımız olsun İlk planda ise ortadan Falcao üzerinden bir plan kurarız Andone'nin defansı yıpratmasından faydalanmaya çalışırız kanatlardan yapamadığımız Falcao'yu pozisyona sokma işini merkezden yapmaya çalışırız Belhanda-Seri-Lemina gibi adamları Falcao'ya yakın tutarak

Geri
Üst Alt