Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.269
- 4.132
- 723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa fiksturu gorebilir miyim?
![]()
![]()
![]()
şu ligde rakip stoperlere baskı yapmayan tek takım biziz herhalde
belki dünyada bile istisnayız
babel ve feghouli sahada yürüyorlar
derhal nzonzi seri lemina belhadanın beraber oynadığı baklava 4-4-2
önde falcao ve andone mutlaka stoperlere hata yaptırır
Rotasyon kadrosu dunku 11den cok daha iyi oynadi maalesefSAKIN rotasyona GIRMEYIN. Zaten milli ara var yine.
Nando
Sener Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Lemina
Fegh
Falcao Andone
En çok zorlandığımız deplasmanlardan biri.Puan kaybı.
Bu fena değilde bence biz bazı maçlarda 3lü sabit defans oynayıp bekleri ileriye atmamız gerekir. 4lü de oynasak 5li de oynasak o top kaleye geliyor.
ilerde çoğalamadığımızı söyleyip defansif bir kadro kurmuşsun bekler hücum anlamında yetersiz ayrıca nefesleri yetmez,ortasaha merkez 2 önliberodan kurulu ve arkalarında 3 lü defans bizim ilerde baskı yapıp hücum oynamamız şart..Bu fena değilde bence biz bazı maçlarda 3lü sabit defans oynayıp bekleri ileriye atmamız gerekir. 4lü de oynasak 5li de oynasak o top kaleye geliyor.
Hem geçiş oyunu hızlı yapamıyoruz hemde ileride çoğalamıyoruz dersek takımı ileriye kurmak zorundayız.
Gezen 3lü forvet hattı ile bayağı tehlike yaratırız. Keza zaten ataktayken biz kimi zaman 3lü kimi zaman 2li defans oynuyoruz zaten. Çakılı 3lü oynayalım daha iyi
![]()
O mactada beraberligi bulunca cozmustuk. Gencler daha iyi başlamış idi.2008-09 sezonu hariç ben hiç kolay kazandığımız Gençlerbirliği maçı hatırlamıyorum.. Ya çok zor kazanıyoruz, ya da puan kaybediyoruz..
En azından benim hatırladığım dönemde böyle.