⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Artık çıldıracam yav 7 haftadır şu takım futbol oynayacak diye izliyoruz, sinir stres dolu çıkıyoruz.

selçuk harika oynadı hocanın bir bildiği vardır demiştik fatih hocam yanıltmadı

Kac mactir birak pozisyonu organize atagimiz dahi olmadiginin farkinda misiniz?
Psg brugge zaten birsey beklemiyorum da
Rakipler denizli konya gencler malatya kasimpasa falan yani

bu pezevengler bilinçli oynamıyo

böyle takım mı olur

Nzonzi ilk yarının en iyisi.

Donk ve Mariano idare eder.

Diğerleri çok çok kötü.

Yine forvet yalnız kalıyor. Falcao Andone fark etmiyor.

Hiç kimse belhanda babele selcuğa laf atmasın bence.Tamamiyle terimin eseri şuan oynanan futbol.Bu kadarda olmaz artık yuh.Adamlar bildiğin yürüyor sahada kenarda sen ben gibi izliyor maçı.Taylan bu Selçukun 100 katı oynardı koysa.Mariano emekli olmuş hala onu koyuyor 11 e.Şener i koysana arkadaş.Yeter artık kimsenin sabrı kalmadı bu aciz futbola.

ALLAH’ım biz ne günah işledikte, bu leş futbolu bize ızdırap çeke çeke izlemeyi layık gördün?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk 11'de çöküş döneminde olmayan iki oyuncu var. muslera ve marcao. ki marcao'nun da kalitesi tartışılır.

böyle bir takımın zaten iyi top oynama ihtimali yok.

yardım amaçlı yapılan gösteri maçlarına çağrılan emekli futbolcular gibiyiz. karşı takım kaleyi açmadıkça gol falan atamayız.

Sezon başındayız diye diye bitecek sezon kör müsünüz. Görünen köy klavuz istemez. Maçtan önce kadroyu görünce hepimiz tahmin ettik bu boktan futbolu la hoca sen Görmüyo musun kör müsün bu maçın bu şekilde geçeceğini tahmin edemiyo musun bu nasıl bir iştir aklım ermiyor ya. Lan şu maçı bekliyoruz bazen haftalarca maç bekliyoruz milli aralarda falan izlediğimiz futbola bak. Bu sezon bok bok maçlar izliyoruz her hafta ulan bu hafta bişey oynanır mi diye bekliyoruz her hafta hüsran. Allah belanizi versin ya. Kafama ediyim hala mal gibi de izliyorum bu ne biçim bağımlılık ya.

1 Bedevi takımı
2 Yaşlılar takımı

Kanadın yok uçamıyorsun. 10 numaran yok ileri top aktaramıyorsun. Ve en kötüsü de uzun bi süredir kenarda hocan yok müdahale edemiyorsun.

Rezalet ve iğrenç bir oyun. Yaratıcılıktan çok uzak. İzlerken uykum geliyor. Yazıklar olsun diyorum sadece.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene de sampiyon olsaydık sittin sene toparlanamazdı bjk fb. Her sene sampiyon olacak degiliz yapacak bir sey yok

Geri
Üst Alt