- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
Besiktas kayberderse avrupaya veda mi ediyor? Yada Uefa Ya mi gidior
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de eleyemezdik paokuligi bizim üstümüzde tamamlayan bjk sl 2.ön eleme turunu gecemiyor
süper ligin seviyesini görün.
Mac uzatmaya gider manasında dedim renkds.Adam efendice sormus neden tersliyorsun ki birsey soramayacak miyiz şu forumda
tudorcu konuştu
Bende skor tahmini yapmadim,kadrosu göz kanatiyor dedim?bjk maci icin bir skor tahmini yapmadim
Biliyorum ya onu da şunu sorayım bu turda elenirlerse yuroligden devam mı yoksa avrupa macerası sona mı eriyorTek maç uzerinden olduğu için uzatma var beraberlikte.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek maç 1 1 e maç uzar uzatmalarda da gol olmazsa seri penaltilara geciliyorDeplasmandaki gol üstünlüğü denen şapşal kural hala kalkmadı değil mi
Sanırım yuroligden devam ediyor ama emin de değilim.Biliyorum ya onu da şunu sorayım bu turda elenirlerse yuroligden devam mı yoksa avrupa macerası sona mı eriyor
fatih terim'in aslanlari simdi paok'a karsi oynasa yine 1-0 olurdu skor. kendimizi dev aynasinda görmekten vazgecelim. süper lig'de herhangi bir deplasmanda bile kazanmaktan aciz bir takim var 2 senedir.Sonucta kadrosu göz kanatiyor?
UEFA 3.eleme turuna düşerBesiktas kayberderse avrupaya veda mi ediyor? Yada Uefa Ya mi gidior
2 eleme daha oynayacak elendigindeBesiktas kayberderse avrupaya veda mi ediyor? Yada Uefa Ya mi gidior
Takiliyorum renktasMac uzatmaya gider manasında dedim renkds.
@Umut ÖzçelikBesiktas kayberderse avrupaya veda mi ediyor? Yada Uefa Ya mi gidior
Diğer kanattaki brezilyalı yunan attı di mi golüyedekte o abi. swiderski ile beraber oyuna girer bjkyi patlatırlar