ŞL 20/21 2. Ön Eleme Turu | PAOK 3-1 Beşiktaş | MS | 25 Ağustos | Kanal D

Dünyanin en iyi orta sahasi mensah nasil beyler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Cl ön elemesine çıkıyorsun sağ bekin lens orta sahan necip olursa fark kaçınılmaz olur.

Biz en son ne zaman 3 gol attık acaba şu bjkye

C_45buzXkAAr28c.jpg

dayanamadım boşaldım

Kanka boşalmaktan ziyade hafif çiş kaçırmış gibisin

Sergen’e Östersunds maçı sonrası tudor’a yapılan basın toplantısından bekliyorum bakalım görelim medyayı şimdi

Hayatımda ilk kez yunana karşı dedim destek atayım atmaz olaydım. Bu ne abi her gelen gol oluyor

Rakiplere gulmeye gerek yok. Bizde bunlardan farkli degiliz. Ulkemiz futbolunun geldigi noktanin ozeti bir mac oluyor. Antremanlarda cok calismazsan, alt yapidaki oyuncularin gelisimini bilimsel yapmazsan, teknik kadrolarin saglam egitimli olup devamli kendini gelistirmezse, vede futbol oynatmadan forma buyukluguyle sampiyon olan takimlarin hocalarini ilahlastirirsan, sonuc boyle olur.

Alamadık diye bok atmaya gerek yok renktaş, mensah birşeyler yapmaya çalışan ender adamlardan. İyi kadroda iş yapabilir

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cacık olmaz ondan. Alamadık değil ben oldum olası tsl den yabancı almaya karşıyım ki mensah ciddi çok sıradan olanlardan

türk hoca sevmiyorum zaten de sergenin de gerçekten abartıldığını ayrıca söylemeliyim

takımlarının bir kararkteri olmuyor biraz liderlik yaparak arada aldığı takımlarda iş yapıyor o kadar

Geri
Üst Alt