Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
feghouli
belhanda
babel
var
begenmiyor musun reis?
Golhandayi severim.
ama bunlar Altyapidan cikmislar, yani Yunan oyuncular.
Bizde daha Altyapidan 10 Mac yapan yok birak Avrupa Ligini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feghouli
belhanda
babel
var
begenmiyor musun reis?
şu maçtan bağımsız konusuyorum. o herif dursun özbekten beter birisi. şimdi bze atıp tuttuğu için sevilir gibi yapılıyor fakat don düşüp göt gözüktüğünde bjkliler için çok geç olacakCebi'nin yerinde olsam bu mactan sonra Nsakala ve Welinton'un sozlesmelerini fesh ederim
4.stoperimiz ve 3.sag bekimiz bile 1 milyon euro alirken o paralari alt yapiya yatirim olarak kullanmiyoruz. 20 yasindaki oyuncularimizin fizik gücleri alman alt yapisinda oynayan 16lik bebelerin kadar anca. alt yapidan cikaralim demekle olmuyor, yumurtadan cikip hemen basari bekleyemezsin. bizim ülkemizde buna yatirim yapan kimse yok zaten.Golhandayi severim.
ama bunlar Altyapidan cikmislar, yani Yunan oyuncular.
Bize daha Altyapidan 10 Mac yapan yok birak Avrupa Ligini![]()
Galayasaray ve Bursaspor dışında çok şükür ömrü hayatımda hiçbir takımı avrupada desteklemek bir kenara daima rakiplerini destekledim.Bursayi desteklememin tek nedenide rahmetli babam bursasporluyduTinerciler ve fenerin rakibi kim olursa olsun desteklemem bu kin bitmez
hocam bizde ezbere oynayan fiko kazıklarından beter 5 tane adam varLens falan acayip ezbere oynuyor. Fiko kazığı satılamıyor da agahah

Hagi aşırttı 3 oldu.Ben hayatım boyunca Galatasaray dahil şampiyonlar ligi ön elemesi geçerek gruplara kalan bir Türk takımı görmedim.
Bu arada şu saatten sonra biz dahil hiçbir takım Avrupa'da özellikle şampiyonlar Ligi'nde bir halt yapamaz 3buyuk karma kadro kurup gitsek 5 atıp yollarlar treni kaçırdık artik
rapid wien maçını izlememiş renktaşHagi aşırttı 3 oldu.
Ne oynıcan paylaş bizde kazanalımŞerefsiz nesine canlıyı kapattı ulan servet kazanacaktık 2.yarı
Lens'in kanadında +18 film çekiliyor, baya eğlenceli.