SL 20/21 H:1 | Hatayspor 2-0 Başakşehir | MS | 14 Eylül

Antakya Atatürk Stadyumu aydınlatıldı. Pazartesi günkü maça hazırız. :D

A66BF9B6-B4A3-4B8E-A55E-0E220C0B6320.jpeg

Maçın yeri değişti. Gaziantep Kalyon Stadında oynanacak maç.

Maçın yeri değişti. Gaziantep Kalyon Stadında oynanacak maç.

Sicaklik yuzunden mi?

Sicaklik yuzunden mi?

Hayır yav ne alakası var. Gaziantep daha sıcak. İlaveten Antalya ve Alanya. . .

Stat yüzünden. Pardon stat dedim. Kümes. Süper Lig kalitesinde değil. Zaten başında Antakya'da oynanacak dendiğinde şaşırdım.

Hoca değişikliği (H.Ç hiç iyi olmasa bile) ve Sörlothun gittiği bir Trabzon , nerden tutsan elinde kalacak bir Beşiktaş.Normalde taraftarsızlık en çok bizi etkiler derdim ki geçen yıl da bunu destekler nitelikteydi ama herzamanki gibi transferleriyle gaza gelmiş ve itilen şampiyon olması arzulanan bir fenerbahçeyi bizden bence daha çok etkileyecek.
Yine ciddi avantajlıyız motivasyonu belli düzeyde tutarsak transfer yapmasak dahi hoca şampiyon yapabilir.Başak-fener ve biz ,bakalım Başakşehir nasıl ne durumda motivasyonları,kondisyonları,vücut dilleri ne alemde.

hatay büyük takım baskısını kaldırabilecek mi acaba

Bir tane atalım bizim olsun yeter. Geçen seneki tutukluk devam ederse işimiz zor. Ama çok ciddi transferler yapıldı. Bakalım neler olacak.
Mirkan oynarsa 3-4 fark yeriz.Ribeiro-Traoré ve kaleci iyi çıkarsa ilk yıl ligde kalırız.Barbosa ve Selim de Süper Lig için ideal oyuncular.Hakkımızda hayırlısı..

Hatay geçen sene o kadroyla nasıl lige çıktı ilginç son maclarda zar zor aldılar puanlari Palamut dönemindeki topu oynamiyorlar

Geri
Üst Alt