SL 20/21 H:1 | Hatayspor 2-0 Başakşehir | MS | 14 Eylül

Mert iyice mala bağladı

GSCimbom Mobile App

Geçen sene Başakşehir küme düşen Malatya'ya 3-0 yenilerek lige başlamıştı. Diğer hafta içeride Fenerbahçe'ye 1-2 kaybetmişti. Sezona hep kötü başlayıp sonradan açılıyorlar yanıltmasın. Umarım Fenerin geçen sene yaptığını biz bu sene yapabiliriz.

Geçen sene Başakşehir küme düşen Malatya'ya 3-0 yenilerek lige başlamıştı. Diğer hafta içeride Fenerbahçe'ye 1-2 kaybetmişti. Sezona hep kötü başlayıp sonradan açılıyorlar yanıltmasın. Umarım Fenerin geçen sene yaptığını biz bu sene yapabiliriz.

40 küsur lig macı + cl + cok yaslı temposuz kadro
imkansız çıkarmaları

Atakaş Hatayspor'u kutlarım önümüzdeki hafta fb'ye de saplaması olmadı birilerini cezalı duruma düşürmesi dileğiyle

2 temiz orta saha ile ligin içinden geceriz. Başak da bitmiş. Bize en yakın kadro fenerin yine de.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin de kadro çok yaşlı bence, gökhan caner tüm ligi kaldıramaz, bek sorunları olacak ligin ilerleyen döneminde, ben o yüzden bjkyi daha yakın görüyorum, en azından sergen akıllı adam

Başakşehir'in yenilmesi bayağı iyi fakat geçen seneye de ilk iki haftaya 0 puan ile başlamışlardı. Biri iç saha Fenerbahçe mağlubiyetiydi. Yine ilk 5'e giremez muhabbeti yapmayın diye söylüyorum.

Geri
Üst Alt