Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.054
- 35.179
- 3.758
Şu penaltıyı bize daha serti olsa alenen yumruk atsa dahi vermezlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önden görmek lazım bunu aslında
Rize'nin maçı verdiğini düşünmüyorum, Boldrin laubali olmasa 2 tane atardı zaten. Michalaq hiç iş yapamadı bir de.
Fener pozisyon bulamazken 2 kez pen6 aldı, yapabilecekleri çok bir şey yoktu yani bu şartlarda.
Bu sene ilk defa çok farklı bir lig olacak kupa vs derken 50 civarı maç olacak yani kestirmek tahminler bile çok zor kadroların geniş olması avantaj ama dahada önemlisi fiziği güçlü takımlar bir adım önde olacak gibi SCOTT neler yapacak merak ediyorum misal fenerin ksdro geneli yaşlıRize'nin maçı verdiğini düşünmüyorum, Boldrin laubali olmasa 2 tane atardı zaten. Michalaq hiç iş yapamadı bir de.
Fener pozisyon bulamazken 2 kez pen6 aldı, yapabilecekleri çok bir şey yoktu yani bu şartlarda.
Bir halt oynamadı Fener. Rize'nin pozisyonlar daha net.Maçı izlemedim 8/17 şut gösteriyor istatistik olarak boş şutlar mı çoğu?
d.sporluların diyecek bişeyi yokmuş dağılabiliriz sanırım. taraftarıda alınan pozisyondan memnun ki alkış tutuyorlar
d.sporluların diyecek bişeyi yokmuş dağılabiliriz sanırım. taraftarıda alınan pozisyondan memnun ki alkış tutuyorlar
Rize'nin maçı verdiğini düşünmüyorum, Boldrin laubali olmasa 2 tane atardı zaten. Michalaq hiç iş yapamadı bir de.