Rize'nin maçı verdiğini düşünmüyorum, Boldrin laubali olmasa 2 tane atardı zaten. Michalaq hiç iş yapamadı bir de.

Fener pozisyon bulamazken 2 kez pen6 aldı, yapabilecekleri çok bir şey yoktu yani bu şartlarda.

Maçı izlemedim 8/17 şut gösteriyor istatistik olarak boş şutlar mı çoğu?

Rize'nin maçı verdiğini düşünmüyorum, Boldrin laubali olmasa 2 tane atardı zaten. Michalaq hiç iş yapamadı bir de.

Fener pozisyon bulamazken 2 kez pen6 aldı, yapabilecekleri çok bir şey yoktu yani bu şartlarda.
Bu sene ilk defa çok farklı bir lig olacak kupa vs derken 50 civarı maç olacak yani kestirmek tahminler bile çok zor kadroların geniş olması avantaj ama dahada önemlisi fiziği güçlü takımlar bir adım önde olacak gibi SCOTT neler yapacak merak ediyorum misal fenerin ksdro geneli yaşlı

d.sporluların diyecek bişeyi yokmuş dağılabiliriz sanırım. taraftarıda alınan pozisyondan memnun ki alkış tutuyorlar

Diyecek bir şey yok dediği anda bir gösteri olduğu apaçık belli oluyor. Hiçbir şey demezse bu kadar rezil olmazdı.

Fenerden cacık olmaz, hakemlerle ittire ittire son 10 haftaya kadar gelirler, sonra Mayıslar bizim Rizeye zerre üzülmüyorum o yalak başkanlari bizim maçtan sonra agzindan resmen köpük çikiyordu, direk bizi hedef gösteriyordu Ali Başkani mamasini vermiştir bunun..

bir kaç iyi pozisyon ürettiler frey, thiam ve ferdi ile.
beraberlikten sonra pek bir şey üretemediler ama çok geri çekildi rize. her topun rakipte kaldığı durumda hata yapma riski artıyor.
ilk penaltı netti ama ikincisi pek bir şeye benzemiyor. gerçi düzgün bir açıdan da gösteremediler.

genel olarak etkili oynadıklarını söylemek zor. bence rodrigues'i göndermeyip takıma sokmaları lazım. ya da yerine birini almalılar. özellikle sağ kanatları etkisiz kalıyor. sinan bile hareketlilik kattı.
ferdi iyi bir herif. fener'in bir sonraki yüksek bonservisli satışı olur muhtemelen.

şu an için fener uçup gidecek gibi bir görüntü vermiyor. trabzon ve başakşehir 1-2 için hala en büyük aday bence. ama doğru bir tahlil yapmak için 5-6 maç geçmesi lazım.
doğru düzgün orta sahamız ve atlet kanadımız olsa yarışta oluruz ama şu halimizle lig yarışına tutunamayız maalesef.

Yafff arkadaş penalti pozisyonuna hertaraftan bakiyorum, alakası yok. Fenerli oyuncu adamın koluna kafa atıp kendini yere atiyor. Dirsek ile alakası yok. Bunlar dirsek atan futbolcu görmemiş galiba. Rizeli futbolcu kolunu acmis perdeleme yapmak icin, fenerli gelip adamin koluna kafa atmis. Rizeli oyuncu birak dirsegi, kolunu bile hareket ettirmiyor. Bunlar nasıl rezil, şerefsizler bir kulüp böyle ya.. (bolca küfür).

Bu beinsizsport ilk yarı 40 kere gösterdiği ferdinin düştüğü pozisyonu özetede koymuşlar. Orada rizeli topu uzaklaştırıp bacaklarını katlarken ferdi üstüne yürüyüp düşüyor, yani ferdi faul yapıyor.

Geri
Üst Alt