Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Geçen sene Eljif'i, bu sene de Vedat'ı okuttular. Seneye de Ferdi'yi okutacaklarına şüphen var mı cidden reis?Ferdi çok yetenekli umarı kurtarır kendisini buralardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Eljif'i, bu sene de Vedat'ı okuttular. Seneye de Ferdi'yi okutacaklarına şüphen var mı cidden reis?Ferdi çok yetenekli umarı kurtarır kendisini buralardan
Tek özelliği o ne yapsınCaner ruh hastası gibi yav.Defanstan bile orta açmaya çalışıyo![]()
Sayın "BerandaAshıqı53CK" Morozyuk'un karısı hakkında derin düşüncelere sahibim. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?kralın sakatlığı devam etmekte malesef
çok derin olmasın karadenizde boğulursun derim!!!Sayın "BerandaAshıqı53CK" Morozyuk'un karısı hakkında derin düşüncelere sahibim. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Irina'dan senin de hoşlandığını bilmiyordum.çok derin olmasın karadenizde boğulursun derim!!!
ne adını biliyodum ne de tipini sadece duymus idim =)Irina'dan senin de hoşlandığını bilmiyordum.
aynen davila satıyomuşBelhanda gidiyor beylerr bırakın maçı felan![]()
Vallaha mı hani nerdeBelhanda gidiyor beylerr bırakın maçı felan![]()
Bunlar yakında çaycılarına falan lisans çıkarttırıp satarlarsa da şaşırmam ben. 1-2 sene içinde satarlar Ferdi'yi de dediğin gibiGeçen sene Eljif'i, bu sene de Vedat'ı okuttular. Seneye de Ferdi'yi okutacaklarına şüphen var mı cidden reis?