Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
valla niye kaldı takımda bilmiyorum herif tam anlamıyla barzoisYunanliyi cifteliyle kovalaman lazim. Yoksa PTT yollari tastan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla niye kaldı takımda bilmiyorum herif tam anlamıyla barzoisYunanliyi cifteliyle kovalaman lazim. Yoksa PTT yollari tastan
HaeeeeeBence çok iyi 1e 1de.
İngiltere'ye, Almanya'ya satsalar garip gelmeyecek mi sana? Ben Ndiaye'nin 17'ye Cenk'in 23'e, neredeyse hiç oynamamış Atınç'ın 5'e satıldığını gördükten sonra hiçbir şeye şaşırmam.Yine italyanin orta sira takimlarina dimi baska ulkeye degil italyaya bu sana garip gelmiyor mu
Çık konudan.Haeeeee
Sağa yuvarlasa goldü zaten.Birebirde iyi dogru ustad ama boldrin malida tam kaleci cikarken yolda plaseyi bassa gorelim altayi adamin dibina girip okadsr yavas gecmeye calisirsan her kaleci tutar suc boldrinde
Freyden yedigi calim neydi oyle yavvalla niye kaldı takımda bilmiyorum herif tam anlamıyla barzois
o fizikteki bi sığırın yiyeceği normal çalım reis herif kalas yapacak bi şey yokFreyden yedigi calim neydi oyle yav
Freyden bu calimi 2-3 kisiye yapar anca biri bu kalasti. Davar nerede duracagini bilmiyor. Uzun top atiyorlar fenerliler aliyor topuo fizikteki bi sığırın yiyeceği normal çalım reis herif kalas yapacak bi şey yok
İlk sezonunda da böyleydi, neyi toparlamış.Frey toparlamış gibi
BJK koydu geçen sene Nkudou ile Diaby'i. Küme düşüyorlardı bir ara.2 tane genç ve hızlı adam koyacaksin kanatlara bizim ligin şu formulunu hala anlayamiyorlar
İlk sezonunda da böyleydi, neyi toparlamış.
Zaten o sezon da en çok katkı veren adamları oydu yer cücesiyle.
Fiziksel olarak diyorsan bir farkı yok.İlk sezonundan iyi bence
Baska bir numarasi kalmadigi icinCaner ruh hastası gibi yav.Defanstan bile orta açmaya çalışıyo![]()
İki tane beyin yoksunu koşmak dışında hicbirsey yokBJK koydu geçen sene Nkudou ile Diaby'i. Küme düşüyorlardı bir ara.