Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.190
- 25.519
- 3.183
bi kere de şaşırtın be sözde hakemler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte göreceğiz. Ama bu sezon çok daha kolay çalıyorlar düdükleri taraftar baskısı olmayınca.bize calsinlar disimi kirarim. hayatta calmazlar. aleyhimize evet
Atibanın topla alakası yok diğerinin değil. Gitmek isteyince de gidiyor herif tutmuyor.İlk cümleyle son cümle uyuşmuyor
Ayda yilda bir yapiyor cok sanslisin denk geldinGüzel esprileri her daim takdir ederim
Birkaç hafta sürerse yine iyi , nwakaeme-ekuban sörlothttan dolayı çok mutsuz gibi geldiler bana sanki oynamak istemiyorlar Uğurcanda defansa baktıkça bu yıl bitmez keşke gelecek sene giderim demeseydim diyor gibi..Sosa, Novak, Perreria ve büyük ihtimal Sörloth gitmiş, yerleri boş. Birkaç haftaya hoca kovulur, sonra Ağaoğlu'nu sandalyeye çıkarırlar. Trabzon'un kısır döngüsü.
umut nayir'ın soy adı nolamaz imiş şimdi duydum
Performansını ilgiyle takip ediyorumdiğer 850 civarı esprimi henüz görmemişsin sanırım üstat
korner atılana kadar sarma devam edip bitse tamam derim ama korner atıldıktan sonra da devam etmiş 2-3sn o yüzden pen bence öyle bir hareket yok oyun akarkenUstad objektif olma ile alakası yok.Bu pozisyonlar her maç en az 5 6 kere oluyor.Penaltı ile alakası yok.Flavio çekse ve atiba darbe ile dusse okey de adam çekmiyor bile.
petrol ofisi süper lig şeyinde mensahı mı aldın kadrona????korner atılana kadar sarma devam edip bitse tamam derim ama korner atıldıktan sonra da devam etmiş 2-3sn o yüzden pen bence öyle bir hareket yok oyun akarken
fatih terim kadar taş düşsün başınızaHamsilerin ilacı Şenol'dan başkası değil.
Şenol >>>> hamsilere
Ft>>>>> Milli takıma
Herkes için win win.
Başka şekilde kurtulamayiz ft'den.