Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım hocam ama Fenerbahçe'yi bırakaa yine ekonomik olarak kendini kurtarır bence. Ama Aziz Yıldırım kadar 15-20 yıl başkanlık yaparsa ne olur belli olmaz.Adamın şahsi serveti eridi holdinge bir şey demedim ki adamın eniştelerinin kıraçların holdingini saymıyorum bile zaten babasından harçlık dedim
Şahsi servetinin yarısını kaybetti şimdiden o da 3 senedir kendisine gelen kar dağıtımları dahil Ali Koç çulsuz kalacak en sonunda alacaklarına karşılık feneri alacak yatırım yaptım diyecek 60ına merdiven dayadığında
Bir insan bu kadar rezil ve ezik olabilir mi
10 kişi kalmış takımlar bu gibi durumlarda oyuncu değişikliği ile fark yaratmalıSergen neyi bekliyorsun?
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tribünde taraftardan dayak yemesini unutma ustad. Ailenin yüz karası.Üstat öyle valla ben Mustafa’yı da beğenmezdim ama ortalama üstüydü
Ömer’e dahi diyorlar Latince, Farsça, Fransızca, İtalyanca biliyormuş inanılmaz bir de şu Ali’ye bak aynı ana babadan aynı şartlarda şaklaban çıkmış Rambo Okan ile serenay Sarıkaya ile acunla Cem Yılmaz’la Enes Batur’la filan muhatap oluyor rezil yani hadım edilmeli üstat
Öyle abi ama Ömer çok kültürlüymüş ilyadayı Latinceden okuyormuş adamdaki seviyeye Bak bende Latince sözlük var diye mutlu oluyorumYalı çocuğunun birşey olmayacagi Mustafa Koç rahmetli olunca holdingin başında Ali yerine apar topar müzeci Ömer koçu getirmelerinden belliydi