Kalbimin en orta yerinde büyük bi yangın var

Bjk önceden en kötü döneminde bile kadiköyde saplayip geciyordu bunlara
Sergen sayesinde bu da öyle olabilir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bjk nefretim fenerden daha fazladır ama su bir gercekki 2005teki 3 4 luk maçtan sonra kadiköyde aleyhlerine cok kararlar verildi. Bizim.gibi kadiköyde cok cektiler.

Bu maci alsinlar fenerin hava sönsün. 8jk tehlike arz.etmez diye düşünüyorum

anti - kuş

Utku, Rosier, Necip , Montero , Rıdvan

:red: :red: :red: :red:

Beşiktaş 3 gol yedi bile
Sanki Fenerin savunma cok iyi Caner Gokhan geri kosamiyorlar bunamislar Serdar her pozisyon yerde faul bekliyor Besiktasi hakem o kadar ezemez Tisserand akli bir karis havada ve agir asil fark orta sahada fener orada cok ustun ileride de cok alternatif var

Sanki Fenerin savunma cok iyi Caner Gokhan geri kosamiyorlar bunamislar Serdar her pozisyon yerde faul bekliyor Besiktasi hakem o kadar ezemez Tisserand akli bir karis havada ve agir asil fark orta sahada fener orada cok ustun ileride de cok alternatif var
Fener'in defansta iyi değil ama bu defanstan iyidir, Başakşehir 2. yarıda 10 tane pozisyon buldu bu defansa Fener'de bulabilir.

Umarım meşiktaşım yener de menerım altımızda kalmaya devam eder. Bugün meşiktaşlı, karamartılıyız.

Üç ihtimali maç:

İki fark,
Üç fark,
Dört fark fener alır.

Aklı Avrupa'da olan köy takımı Denizli'nin bile yarım saatte üçlediği Başak'i yenen kargalar kendini bişey sandı.

10 dakika daha olsaydı 10 kişi Başak kargaları yenecekti o derece rezil bir defanslari ve kondüsyonlari var.
Kargalar bu maçla ligden kopar bizim maçla tekrar lige göz kırpar.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Beraberlik iyidir. Bjk alamaz

Pardon reis soruyu yanlis sordum sivas demirspor mu ne biriyle mac oynamisti kupa maci onu neden herkesden once oynadi biz oynamadik bjk oynamadi neden fener oynadi sormak istedim.

Ha, ligi ilk 6 dışında bitirdikleri için sanırım. Avrupa Kupası oynayamayanlar bir tur önce başlıyorlar.

Ha, ligi ilk 6 dışında bitirdikleri için sanırım. Avrupa Kupası oynayamayanlar bir tur önce başlıyorlar.
Bunlar gecen sene de boyle baya iyi gidiyorlardi sonradan ilk 6 ya bile giremediler gerci bi kac mac daha olsa bizi gecebilirlermis .Ama genede
Ilk yari sampiyonuz diye takiliyirdular 😂😂😂

Geri
Üst Alt