- 27 Ocak 2010
- 138.897
- 105.103
- 5.648
Kalbimin en orta yerinde büyük bi yangın var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sanki Fenerin savunma cok iyi Caner Gokhan geri kosamiyorlar bunamislar Serdar her pozisyon yerde faul bekliyor Besiktasi hakem o kadar ezemez Tisserand akli bir karis havada ve agir asil fark orta sahada fener orada cok ustun ileride de cok alternatif varUtku, Rosier, Necip , Montero , Rıdvan
![]()
![]()
![]()
Beşiktaş 3 gol yedi bile
Fener'in defansta iyi değil ama bu defanstan iyidir, Başakşehir 2. yarıda 10 tane pozisyon buldu bu defansa Fener'de bulabilir.Sanki Fenerin savunma cok iyi Caner Gokhan geri kosamiyorlar bunamislar Serdar her pozisyon yerde faul bekliyor Besiktasi hakem o kadar ezemez Tisserand akli bir karis havada ve agir asil fark orta sahada fener orada cok ustun ileride de cok alternatif var
Fener gecen hafta neden herkesden once lig maci oynadi
Pardon reis soruyu yanlis sordum sivas demirspor mu ne biriyle mac oynamisti kupa maci onu neden herkesden once oynadi biz oynamadik bjk oynamadi neden fener oynadi sormak istedim.Hafta arası kupa maçı olduğu için.
Pardon reis soruyu yanlis sordum sivas demirspor mu ne biriyle mac oynamisti kupa maci onu neden herkesden once oynadi biz oynamadik bjk oynamadi neden fener oynadi sormak istedim.
Pardon reis soruyu yanlis sordum sivas demirspor mu ne biriyle mac oynamisti kupa maci onu neden herkesden once oynadi biz oynamadik bjk oynamadi neden fener oynadi sormak istedim.
Bunlar gecen sene de boyle baya iyi gidiyorlardi sonradan ilk 6 ya bile giremediler gerci bi kac mac daha olsa bizi gecebilirlermis .Ama genedeHa, ligi ilk 6 dışında bitirdikleri için sanırım. Avrupa Kupası oynayamayanlar bir tur önce başlıyorlar.