- 1 Ağustos 2014
- 63.804
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu atiba gibi oyuncuyu az gördüm bizim ligde. tinercilerin daha beter hale gelmemesinde en büyük neden bu herifOrta sahanın önemi burada tekrar görüldü.Josef ve Atiba ezdi ortada.En az bir tane Atiba tipi oyuncu şart.Fb rezil durumda.Bjk de Onyekuru olsaydı ilk yarı 5 olurdu maç.
Rahat9.5 korner üstü gelsin
Su an 5 korner var. Gelir mi acep
o fauller hiç bi zaman verilmiyor,sonra da fb gol atıyor abi.değişmez bi kanun bu.şaibeli bi gol daha attılar bu maç.Fb'nin korner golünden önceki bjk atağında topsuz alanda Gustavo Mensah'a arkadan takmıyor mu beyler? Bana mı öyle geldi?
Fb'nin korner golünden önceki bjk atağında topsuz alanda Gustavo Mensah'a arkadan takmıyor mu beyler? Bana mı öyle geldi?
Gelir rahat9.5 korner üstü gelsin
Büyük şerefsiz bu hakemlerBasıyor, eyyamla oynatıp kornerden gol geldiği için dönüp bakamadılar.
Korner olduğu için dönemiyorlarFb'nin korner golünden önceki bjk atağında topsuz alanda Gustavo Mensah'a arkadan takmıyor mu beyler? Bana mı öyle geldi?
Kasap et derdinde koyun can derdinde..!9.5 korner üstü gelsin
Yok onu biliyorum. Oyun durduğu için VAR'dan bakamıyorlar ona da çok açık faul değil mi yav? Ayıptır ya bu pozisyon için de VAR'a gitmezsin.Korner olduğu için dönemiyorlar