Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Ali Koç bir Sergen kadar olamadı adam hep winner idi Koç da loser beyinsiz artık gidemez de babasından harçlık isteyecek duruma düşeceksin daha dur daha dur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En tehlikeli tip böyleleri sinsi canerin ne bok oldugu belli mesela ama bu tam şerefsizGökhan için fbde oynarken yıllarca sahtekar dedim çevremden gsli bjkli arkadaşlar dahil yok ya düzgün adam dediler.
Sahtekarın önde gideni olduğunu her seferinde gösteriyor
Hocam abartmasak mı? Adam daha geçen gün Los Angeles'ta malikane satın aldı.Ali Koç bir Sergen kadar olamadı adam hep winner idi Koç da loser beyinsiz artık gidemez de babasından harçlık isteyecek duruma düşeceksin daha dur daha dur
Tam manasıyla sinsiEn tehlikeli tip böyleleri sinsi canerin ne bok oldugu belli mesela ama bu tam şerefsiz
bi de hiç adam almadılar. bari bu herifi alaydınızCozef gelsin diye ardımı yırtmış idim.
Aliye iki koyun versek birini kaybeder diğerini satip karılarla yer ustad. Hürmetler.Ali Koç bir Sergen kadar olamadı adam hep winner idi Koç da loser beyinsiz artık gidemez de babasından harçlık isteyecek duruma düşeceksin daha dur daha dur
Aynı anda antuyu takip ediyorum, kendi gözlemim