Berkay Şahingöz
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 1.410
- 652
- 608
Süper bir hafta sonu oldu. Altay'ın kırmızı Mert Hakan'ın sarı kartını es geçti hakem. Savunmaları leş yedekte serdar aziz süper bir savunma hattı yakalamışlar. Beter olsunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm Fener camiasında Sergen gibi winner yok şef
Beşiktaşlı diyollardı bu sabah daHakemi Galatasaraylı diye baskı altına aldılar. O da kırmızı gösteremedi. Olan bu.
Hakem dehşet art niyetli. Pozisyon kırmızı ama var da izlese canerin foulu vermek zorunda kalacak
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen, Terim hocamizin yardımcısı olsa güzel olurdu ustad.Tüm Fener camiasında Sergen gibi winner yok şef
Böyle maçlar da olur gayet iyi oynadık yapacak bir şey yok o zaman Fatih hocayla dalga geçenler 10 dakika uzatmada penaltı ile gol atıyorYalnız bjk de 1 maç eksikle 4 puan gerimizde
Ulan şu kayseriye nasıl 2 puan veririz hala sinir oluyorum yaa
Porto deplasmanında 48 gol kaçırıp yenildiğimiz maç kadar üzüldüm o maça.Yalnız bjk de 1 maç eksikle 4 puan gerimizde
Ulan şu kayseriye nasıl 2 puan veririz hala sinir oluyorum yaa
Sergen bizde de iyi işler yaptı bilhassa ikinci gelişindeSergen, Terim hocamizin yardımcısı olsa güzel olurdu ustad.