Var penaltıdan sonra görevimi tamamladım diyip uyku moduna geçiş yaptı.

Erol mali cisseyi harbiden niye çıkarttı?

Yalniz rıdvan erolu hic tutmuyor. Ridvan iki üç haftaya erolu kovdurur.

EoAlqbHXUAEiCJC

19 kasim 2002 dediklerine gore azizin yerini ali koc alacak,bu sefer bu yardimi o yapacak bjkye.2003 de tekrar edecek bi nevi.bjk hakemlerle vs yarisa ortak olacak,yükselişe de gececek tahminimce ama yetmeyecek şampiyonluğa
bikaç gün önce dedim,bjk kadrosundakileirn dogdugu tarihe baktıracak kadar bi sevgim var futbola,Galatasaraya.bjkde kova burcu cok futbolcu var,bu zihnen iyi bi odaklanma ve arkadaşlık verse de,egolar konusur sonunda ve herkes kendi bildiğini okuyabilir.sergen de akrepken zor

Hakemin taraflı yönetimine rağmen kazandı tinerciler helal olsun. Bence iyi mücadele edip hak ettiler. Mergenim menerime yasladı güzel oldu keyifliyim.

valla bejeke isterse defansına ramos ile varane alsın bir bok olmaz onlardan.febeyi yendiler görevlerini yaptılar.Ayrıca bejekenin şampiyon olmasına daha 5 sene var en az malum 8 senede bir oluyorlar

Geçen senede öyle diyordunuz bizim üzerimizde bitirdiler ligi.
kimseyi küçümsemeye gerek yok.
benim kızdığım nokta bjk gibi bizim potansiyelimizin çok gerisinde olan bir takım transferde çapına göre gayette iyi transferler yapıyor.

biz ise tam tersi potansiyelimiz doğrultusunda rezaletiz bu konuda.

Rıdvaannnnn MTKyı çözdün mü???? 30 sene oldu iblis hadi konuş şimdi eğlendir bizi

Geri
Üst Alt