.
FB_IMG_1606673811905.webp

anti-kuş

Ben hayatımda ilk defa bir hakemin bir derbi maçında bir takımı bu kadar bariz tuttuğunu görüyorum. Hem de VAR varken.

Fb'de MHY, Lemos ve Altay kırmızı kart gormedi.

Fener'e verilen penaltı uydurma yine.

4-3 oldu, Nkodou'ya yapılan bir faul var Caner tarafından, sok olursunuz. Oradan açılan topta zaten Lemos ve De Souza birbirine girdi. Orada FB lehine faul oldu ve son saniyede 4-4 olsa ne olacaktı?

Larine yapılan ilk yarıda net bir penaltı verilmedi.

Larin'in iki sarı kartı da ağır, kırmızı kartı yanlış dolayısıyla.

Kısacası BJK, hakemi ve Fener'i de üst üste koyarak yendi.

Ben hayatımda ilk defa bir hakemin bir derbi maçında bir takımı bu kadar bariz tuttuğunu görüyorum. Hem de VAR varken.

4-3 oldu, Nkodou'ya yapılan bir faul var Caner tarafından, sok olursunuz. Oradan açılan topta zaten Lemos ve De Souza birbirine girdi. Orada FB lehine faul oldu ve son saniyede 4-4 olsa ne olacaktı?

Karının iki sarı kartı da ağır, kırmızı kartı yanlış dolayısıyla.

ekleyelim taraftar olsa bjknin iki golünü de iptal ederlerdi net

Bir pozisyon var taç çizgisine yakın, Nkodou Caner'in verdiği pas kısa düşünce depara geçerken, Caner top falan ortada yok direkt Nkodou'ya çarpıyor ya, zuhahhaq ona bile faul vermedi adam.

Karının iki sarı kartı da ağır, kırmızı kartı yanlış dolayısıyla.

Hangi karının ?

Uzay takimi fenerbahce ve dünya devlerin pesinde kostugu vizyoner hocasi erol bulut kendi evinde besiktastan 4 gol yemis. Balon erken patladi. Terim piranyasi kan kokusunu aldi. Simdi basliyoruz

Geri
Üst Alt