- 18 Mayıs 2011
- 49.842
- 52.819
- 4.398
6-0 falan istemiyorum. 1-0 olsun bize yeter.
2-0 bari olsun , 1-0 olunca son dakikalar gotumuz cikiyor stressten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-0 falan istemiyorum. 1-0 olsun bize yeter.
Beşiktaşın kadro aynı bizimki gibi sıkıntılı. Tek bir sakatlık falan bile herşeyi alt üst edebiliyor.Alanyanın balonuda bundan sonra patlar artık. Fenerbahçeyi çok tehlikeli görmüyorum. Bu sene beşiktaş daha sıkıntılı olacaktır. Trabzon fener başakşehir kasımpaşa gibi takımlara rahat galibiyet aldılar.
bjk şampiyon olsa ne olmasa ne. Biz onların gazını almasını iyi biliriz inşallah yeter ki onlarla çekişelimAlanyanın balonuda bundan sonra patlar artık. Fenerbahçeyi çok tehlikeli görmüyorum. Bu sene beşiktaş daha sıkıntılı olacaktır. Trabzon fener başakşehir kasımpaşa gibi takımlara rahat galibiyet aldılar.
Yav tamam işte ben de onu diyorum. Biz neden kendimize bakmıyoruz? Üstümüzde kim varsa kaybetsin. Altımızda da kim varsa umrumda değil. Biz yenelim yeter. Ben en erken şekilde lider görmek istiyorum takımı işin özeti. 2. veya 3. olmayı yakıştırmıyorum Galatasaray'a.Geçen sene Sivas iyi olduğundan mı yoksa biz kötü olduğumuzdan mı üstümüzde bitirdiler. Önce bunu bir ayıkmamız lazım. Geçen sene biz 56 puan almışız bu Galatasaray ortalamasının çok altında bir puan. Eğer biz kendimiz gibi olsaydık zaten geçen sezon havada karada şampiyon olurduk.
Önemli olan Aralık ayında değil Mayıs ayında lider olmak. Ben şu anda lider olmayı çok da önemli bulmuyorum. Zaten biz Arap atı gibi sonradan açılan bir takımız. Şampiyon olunan son 3 şampiyonlukta da geriden gelerek şampiyon olduk.Yav tamam işte ben de onu diyorum. Biz neden kendimize bakmıyoruz? Üstümüzde kim varsa kaybetsin. Altımızda da kim varsa umrumda değil. Biz yenelim yeter. Ben en erken şekilde lider görmek istiyorum takımı işin özeti. 2. veya 3. olmayı yakıştırmıyorum Galatasaray'a.