Caulker sakattı en son yine yoksa Bjk saplar

Ersin
Rosier Montero Welinton Ridvan
Josef
Ghezzal Atiba Mensah Larin
Aboubakar

Sergen bakalim kalede kimi oynatacak? Stoperde bence Vida yine yedek olur. Welinton'u begeniyor Sergen. Hem eski takimina karsi ekstra motivasyonla oynar diye düsünecektir. Ben Welinton'u cok kazma buluyorum ama Vida'nin akli maclarda degil. Bir sürü sacma sapan hareketi var. Sonradan oyuna girecek Dorukhan ve Nkoudou dinamizm katar.

Besiktas'in en büyük sorunu bütce acisindan oynamayan adamlarin aldiklari paralar. Vida ve Ljajic basta akla gelenler. Lisansi iptal edilen Mirin, Douglas, Boyd ve Lens'i de bunlara eklersek ortada kötü bir bütce yönetimi var.

Denizli maciyla birlikte kadro ve oyun istikrarini tutturan Sergen'in ekibi hala cok gol yiyor ama her türlü golü atabilecek takim yaratti. Gaziantep maci disinda herkesi tokatladilar o mactan itibaren.​

başakşehir'de visca ve epueranu yokmuş. Antep bakalım bir sürpriz yapabilecek mi. Erken gol gelmezse sumudica beraberliğe kitler bence

Besiktas 3 farkla alirsa mac oynamadan lideriz.

Alanya kazanacaksa fark atmalı.

Onun dışında tercihim beraberlik.

Bjk yavaş atsın 3 tane puan alırsa öpsün başına koysun

Haftaya puanları eşit 3 takımdan ikincisi olarak giriyosun ve bu haftayı bay geçeceksin. Galatasaray öyle winner bir takım ki lider olma şansımız var çok enteresan gerçekten hiç görmedim böyle bişey hayatımda. Bir yandan bunu yaşayalım istiyorum ama diğer yandan bjk nin kaybetmesi daha iyi olur gelecek haftalar için.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav biz güzel oyunumuzu sürdürelim lider oluruz zaten bugün lider olacağız diye bunları neden havaya sokalım zaten atamazlar 3-4 tanede. Alanya vursun geçsin gerisi biizm elimizde zaten.

Başak Crivelli-Gulbradsen-Ba ile aynı anda başlıyor. Bir de Chadli 11. Zevkli maç olur gibi duruyor

Bu arada Alanya arkada çok açık veriyor, TJK karşısında topu onlara vermeye çalışmaları lazım. Topu kullanmayı denerlerse sıkıntı yaşarlar.

Aboubakar vs babacar

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan, Hamza'yı izleyip gaza gelmiş. 3 forvet 1 ofansif herif var 11'de

Geri
Üst Alt