- 4 Ağustos 2009
- 90.007
- 70.861
- 5.188
Penaltı boyle atılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakasetas atıyor ne kaçırması kanka yav
Ikisi tartışıyordu, dedim bunlar tartışıyorsa kesin kaçar.Bakasetas atıyor ne kaçırması kanka yav
GB macinda 2.penaltiyi kacirmisti BakasetasIkisi tartışıyordu, dedim bunlar tartışıyorsa kesin kaçar.

%100 farkında ve pişman. Lakin Tanju gibi de sırt çevirmedik o yüzden bir yerde yollar kesişebilir ama dediğim gibi biraz şansa da bakacak bu durum.abi bizim ona neden sırt çevirdiğimiz farkında olması önemli. inşallah onunda farkındadır
O senin cenabetliğin olabilir nasıl kaçırır yavkaçırdı gecen beni de onca paradan etti
ne sirt cevirmesi abi yav adam gelip oynamadi mi bizde ondan sonra%100 farkında ve pişman. Lakin Tanju gibi de sırt çevirmedik o yüzden bir yerde yollar kesişebilir ama dediğim gibi biraz şansa da bakacak bu durum.
Çünkü Fener ya da BJK de illaki isteyecek Okan'ı
Bize gelecek seviyeye gelmesi için de bence bir kaç yılı var, kendisini geliştirmeli.
bizim.sampiyonlugumuzu sattı.Galatasaray ona ayağı kırıkken sahip cıktı o 100 bin lira için beş kuruş kazandirmadan intere beleşe gitti.Jardeli nasıl sabote etti dünya biliyor sen bilmiyor musunyav he okansiz ya herif senden GSlidir akincim kusura bakma
O senin cenabetliğin olabilir nasıl kaçırır yav
Dünyada az şutör vardır onun gibi, tam palet ayağı
ya ustat gecelim okana gelene terim var ilk kacanlardanbizim.sampiyonlugumuzu sattı.Galatasaray ona ayağı kırıkken sahip cıktı o 100 bin lira için beş kuruş kazandirmadan intere beleşe gitti.Jardeli nasıl sabote etti dünya biliyor sen bilmiyor musun