SL 20/21 H:12 | Fenerbahçe 0-3 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Aralık

ok.gif
socqeFENER - 12.12.2020 19:51​
bos.gif

umut ve adem gs maçlarında napıcak yatıcak aşağı. bu ligde seresfiz herkes **** kodumun yerinde.

aptal herife bak takımına kendi evinde 30 dakikada 2 tane çakmışlar, takımı ilk şutunu 40. dakikada çekmiş andaval herif hala GS maçında hangi oyuncu napıcak onun derdine, beynine tüküreyim ben bu fenerlilerin ya

Kaleyi bulan tek şutları gol olsa VAR'dan dönecekti.
Pres yapmayıp yalandan koşuyor fenerliler. Şu Malatya'yı akıllı oynayan takımlar cezalandırırdı, çok gereksiz macera arıyorlar. fener'in savunma da yine evlere şenlik.

Gökhan'a ikinci kartı gösteremeyen hakem son dakikalarda fener'e eyyama başlamıştı. ikinci yarı fener paso hakeme oynayacak. Malatya sakin kalırsa 10 kişi kalacak taraf fener olur.

ok.gif
socqeFENER - 12.12.2020 19:51

bos.gif

umut ve adem gs maçlarında napıcak yatıcak aşağı. bu ligde seresfiz herkes **** kodumun yerinde.

aptal herife bak takımına kendi evinde 30 dakikada 2 tane çakmışlar, takımı ilk şutunu 40. dakikada çekmiş andaval herif hala GS maçında hangi oyuncu napıcak onun derdine, beynine tüküreyim ben bu fenerlilerin ya
Bunlar sorunun kendileri değil Galatasaray olduğu yanlışıyla hayatlarına devam etsinler bence. Bu kafayla daha 10 sene daha şampiyonluk bekler dururlar. Biz o arada beşinci yıldızı yapıştırmış oluruz. :asd:

Rıdvan erola geçiryor sadıkı neden oynatıyo diye
Öteki dallama ise hakem malatyaya iki kırmızıyı vermedi diyor, arkadan kolunu adamın ensesine dayıyormuş, yüze olunca kırmızı enseye neden kırmızı değil diyor

Ulan ne zamandır izlemiyordum hadi eğlenceli olur diye açtım ama yine sinir oldum çünkü artık mantıkları izanları da kalmamış, ne desek de fenerin yenilmesini başkalarına kabahat etsek diye resmen saçmalıyorlar

Geri
Üst Alt