Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.963
- 3.138
- 403
Bu senede şampiyon olamazlarsa son 11 senede sadece 1 şampiyonluk olacak. Allah bunların belasını çoktan vermiş bitmiş bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın flcaodan beklediği ne varsa tetteh bu maçta yaptı. Bizimki de gitsin mangal çevirsin
Valla neredeyse gol olmayacaktı maçta ağabey, nasıl bir göz varsa ben de ilk ve tek denememde 2 de 0 yaptımnasıl bildim ama 3.5 üst olmayacağını![]()
Reha' yı dinleyin. Çok iyi hatırlıyorum 4 hafta önce fener ligi erken bitirir diyordu, şimdi fener ligi bitiremez diyor
çok komik bu adam
Tam bir GalatasarayliUmut'un FB'ye boş geçtiği maçı hatırlamıyorum.Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor ve şimdi de Malatya...
Bir kac mqcta izledigim kadariyla pek bi numarasi yok. Dedigin gibi yqnlis takimda oynamasi buna sebep olabilir. Hollandada kalmqsi kendisi icin daha iyi olurmusBence potansiyeli çok yüksek. Yalnız Fenerbahçe'de kopukluk veya futbolcular arasında geçişlerde bir bağlantı olmadığı için, topu ayağına alan bireysel takılıyor. Bekler top sürüp orta açıyor, Ozan orta sahadan yardırıyor.
Stoperler cok statik kalmis boyle isi haritasi olmaz sistem arizasi olabilir