Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.771
- 22.592
- 2.933
Haydi dadaşlar cimşir hocaya rağmen başarabilirsiniz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya şu mide artığını ciddiye alıp ciddi ciddi cevap mı verdin birde?
tamam da o bizim sevgi saygı gösterdiğimiz kişiye saygı göstermiyor kiBurası forum Berke. Her görüşten insan var. İstesek de istemesek de saygı duymak zorundayız.
Bazen denk geldiğimde okuyunca sinirlerim çıkıyor ve cevap veriyorum![]()
yorumlarina verecek cevabin yoksa susŞu ne olduğu belirsiz daha ne kadar zırvalayıp milleti provake edecek acaba?
@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Danyal Artemis @Alper Altun
Saygısızlığa saygı duymak zorunda değilimBurası forum Berke. Her görüşten insan var. İstesek de istemesek de saygı duymak zorundayız.
Provoke edici mesajlara saygı duymamıza gerek yok ki.Burası forum Berke. Her görüşten insan var. İstesek de istemesek de saygı duymak zorundayız.
is this pal trol ör real?
provake etmiyor ki yetenek sizsiniz jurisi oldugu yalan miProvoke edici mesajlara saygı duymamıza gerek yok ki.
tamam da o bizim sevgi saygı gösterdiğimiz kişiye saygı göstermiyor ki
1 gün mü abi bunun cezası? Adam açıkça küfür etmese bile küfür etmiş kadar oluyor. Galatasaray düşmanlarından daha da düşman bu herif takıma.Burada herkesin dilenci diye haciz geldi diye dalga geçtiği kargaların, sürekli bahane üretip ağlayan ve 60 milyon Euro'luk takımla bir halt yapamayan terim'e bir adım daha yaklaşacağı maç
Yeteneksizsinizin jüri üyesine sürekli kaybetmek de uyandırmıyor ki istifa edip gitsin.
KURTULSAK !!
Pembe gömleğe noldu?Lan adalet bekçisi miyim bana ne kime sallıyorsanız sallayın.
Ben fularımı takmış beklentisiz bir şekilde maç izliyorum. Gönül isterdi viskimi yudumlayayım ama onun yerine greyfurt suyu içmeyi tercih ediyorum.
Lan adalet bekçisi miyim bana ne kime sallıyorsanız sallayın.
Ben fularımı takmış beklentisiz bir şekilde maç izliyorum. Gönül isterdi viskimi yudumlayayım ama onun yerine greyfurt suyu içmeyi tercih ediyorum.
Selcuk greyfurt suyunu denedin mi güzel iççekSusadim
TANG var mi