Umut Şimşek
Büyük Kaptan
Bir şekilde onu da görmek lazım.Omar da vasat gibi
Hücumde baya vasat görüntü çiziyor ama.
Bir şekilde onu da görmek lazım.Omar da vasat gibi
bu adam ilk haftalar çok iyiydi yoksa biz mi abarttık anlamadımBir şekilde onu da görmek lazım.
Hücumde baya vasat görüntü çiziyor ama.
İlk hafta muazzamdı .bu adam ilk haftalar çok iyiydi yoksa biz mi abarttık anlamadım
Hurma, ilk 11'den 7 adam eksik demiş: Lichaj,Zukanovic,Sabo,Ndiaye yok bunların yanında 3 adam daha yok o zaman Jimmy'nin sakatlığı geçmedi diyebiliriz.
Son Kayseri ve Hatay maçlarını 90 dakika izledim Gümrüğün, arada Rize maçı oynandı. Hücumda sadece Ndao ayağına bakıyorlar başka üretmeleri çok zor çünkü 2.opsiyonları merkez oradada Ndiaye ile takımın en golcüsü Sabo yok.
Biglia top rakipte iken casper oluyor bu büyük avantaj.
Bizim orta sahamız çok baskın gelecektir, 2 takımın kadro ve oyun yapısını masaya yatırdığımızda Galatasaray çok ağır basıyor, nedense çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi hissediyorum umarım yanılmam.
MaclAri tribunden izliyor yaFalcaonun son 1 aydır İstanbul'da olup olmadığı bile bilinmiyor
Hurma, ilk 11'den 7 adam eksik demiş: Lichaj,Zukanovic,Sabo,Ndiaye yok bunların yanında 3 adam daha yok o zaman Jimmy'nin sakatlığı geçmedi diyebiliriz.
Son Kayseri ve Hatay maçlarını 90 dakika izledim Gümrüğün, arada Rize maçı oynandı. Hücumda sadece Ndao ayağına bakıyorlar başka üretmeleri çok zor çünkü 2.opsiyonları merkez oradada Ndiaye ile takımın en golcüsü Sabo yok.
Biglia top rakipte iken casper oluyor bu büyük avantaj.
Bizim orta sahamız çok baskın gelecektir, 2 takımın kadro ve oyun yapısını masaya yatırdığımızda Galatasaray çok ağır basıyor, nedense çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi hissediyorum umarım yanılmam.
Pozisyon ustunlugumuz olurda atabilirmiyiz ondan endiseliyim. Biraz kalite eksikligimiz var ön taraftaherkes kayip ederiz yazmis , ben aksine kolay yenecigimizi dusunuyorum