GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık
Murat Saylak

⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık Sayfa 13

Murat Saylak ·

Cevap
2,2K
Okunma
89K
Sayfa
13/112
MFatih Karagümrük21Galatasaray18 Aralık
Hurma, ilk 11'den 7 adam eksik demiş: Lichaj,Zukanovic,Sabo,Ndiaye yok bunların yanında 3 adam daha yok o zaman Jimmy'nin sakatlığı geçmedi diyebiliriz.

Son Kayseri ve Hatay maçlarını 90 dakika izledim Gümrüğün, arada Rize maçı oynandı. Hücumda sadece Ndao ayağına bakıyorlar başka üretmeleri çok zor çünkü 2.opsiyonları merkez oradada Ndiaye ile takımın en golcüsü Sabo yok.

Biglia top rakipte iken casper oluyor bu büyük avantaj.

Bizim orta sahamız çok baskın gelecektir, 2 takımın kadro ve oyun yapısını masaya yatırdığımızda Galatasaray çok ağır basıyor, nedense çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi hissediyorum umarım yanılmam.

Hurma, ilk 11'den 7 adam eksik demiş: Lichaj,Zukanovic,Sabo,Ndiaye yok bunların yanında 3 adam daha yok o zaman Jimmy'nin sakatlığı geçmedi diyebiliriz.

Son Kayseri ve Hatay maçlarını 90 dakika izledim Gümrüğün, arada Rize maçı oynandı. Hücumda sadece Ndao ayağına bakıyorlar başka üretmeleri çok zor çünkü 2.opsiyonları merkez oradada Ndiaye ile takımın en golcüsü Sabo yok.

Bizim orta sahamız çok baskın gelecektir, 2 takımın kadro ve oyun yapısını masaya yatırdığımızda Galatasaray çok ağır basıyor, nedense çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi hissediyorum umarım yanılmam.

Umarim renktas!

İnşallah bu mesaj maç sonunda antuda alıntı yapılmaz :LOL:

1-0 olsun bizim olsun. öyle bir kritik virajdayız.

Üzülmeye hazırız...Skor tahminim:2-1

Şafak Sezer on Twitter: bizi bitirdin bee 🤦🏻‍♂️

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Marcao ve Christian Luyindama, Fatih Karagümrük maçında sarı kart görmeleri durumlarında Göztepe mücadelesinde forma giyemeyecek.

Geri
Üst Alt