Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Son haftalarda ki gibi oynarsak aliriz. 1-2 veya 1-3
Jimmy Durmaz'in sakatligi ciddi degilse oynar. Cezali degil.Biglia da oynamasa tam olurmuş.
Sabo en kritik adamları üstüne Jimmy ve Badou da yok.
Tabii maç kolaylaşınca bizim kazanma ihtimalimiz zorlaşıyor kimi zaman.
Hızlı pas oyunu oynayabildiğimiz sürece ligde bizi durdurabilecek takım yok.
Jimmy Durmaz'in sakatligi ciddi degilse oynar. Cezali degil.
Ulan nasıl algı yaptılarsa kimse de cezalı değil dememiş medyada.Jimmy Durmaz'in sakatligi ciddi degilse oynar. Cezali degil.
Karagümrük'te en formda 3 oyuncudan biri ama Linnes bizim Jimmy Durmaz'i savunabilir diye düsünüyorum. Artilarini eksilerini iyi biliyordur, takim arkadasiydi sonucta. Karagümrük'ün stoperleri falan felaket. Umarim degerlendirebiliriz.Oynarsa oynasın ne olucak sanki
Karagümrük'te en formda 3 oyuncudan biri ama Linnes bizim Jimmy Durmaz'i savunabilir diye düsünüyorum. Artilarini eksilerini iyi biliyordur, takim arkadasiydi sonucta. Karagümrük'ün stoperleri falan felaket. Umarim degerlendirebiliriz.
tanrılar mıisterlerse maçı uğur arslan yönetsin hatta tüm tanrılar birlik olsun yine biz kazanırız
evet tanrılartanrılar mı
12 macta 375 dakika forma giymis, genelde yedekten giriyorAatıf vardı bi de bunlarda oynar mı ?
Politeistsin demek ha.evet tanrılar
Skoru aldıktan sonra, iyi ön alan baskısı yapan takımlara karşı da pasla çıkma işini yapabilecek seviyeye gelmemiz için ne gerekiyor sence? Ya da topu rakibe verip Kerem, transfer edilirse Onyekuru gibi isimlerle işi bitirmeye çalışmak da bir çözüm mü bu sezon için?Biglia da oynamasa tam olurmuş.
Sabo en kritik adamları üstüne Jimmy ve Badou da yok.
Tabii maç kolaylaşınca bizim kazanma ihtimalimiz zorlaşıyor kimi zaman.
Hızlı pas oyunu oynayabildiğimiz sürece ligde bizi durdurabilecek takım yok.
Skoru aldıktan sonra, iyi ön alan baskısı yapan takımlara karşı da pasla çıkma işini yapabilecek seviyeye gelmemiz için ne gerekiyor sence? Ya da topu rakibe verip Kerem, transfer edilirse Onyekuru gibi isimlerle işi bitirmeye çalışmak da bir çözüm mü bu sezon için?
Bir istatistik gördüm baskı yediğimiz dakikalarda pas isabet oranımız 60lara düşüyor. O yüzden sordum.Aktif dinlenme için bence bu daha önemli. Bunu uygulayamıyor olmamız da zaten elde bu tarz profil olmamasıyla ilişkili.
Skor bizdeyken pas oyunu oynamanın da zaten fazla anlamı yok bir noktadan sonra çünkü top kayıplarında rakiplere fırsat veriyoruz.
Yine de ilk dediğini yapabilmek için de playmaker lazım, Taylan evet 6 numarada iyi işler yapıyor lakin topu sakinlikle öne çıkaracak ve sürekli top alacak birisi lazım. Bunu Feghouli kısmen yapıyor şu dönemde lakin süreklilik sağlamak lazım o noktada.
Sen ne düşünüyorsun?