GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık
Murat Saylak

⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık Sayfa 97

Murat Saylak ·

Cevap
2,2K
Okunma
89,1K
Sayfa
97/112
MFatih Karagümrük21Galatasaray18 Aralık
Hakem maçı katletti mi, katletti
En azından beraberlik şansı geldi mi, geldi

Ama haketmedik

böyle rezil oynayan bir takım uzun zamandır izlememiştik

Kaleye şut bile çekmedik, rezillik tesmen

Finansal fair play pandemi falan tamam da koskoca dünyada bedelsiz kiralanacak hızlı bir kanat oyuncusu yok muydu gerçekten merak ediyorum. Yemin ederim amatör futbol oynamış lisanslı herhangi bir defans hattı Belhanda, Feghouli, Arda, Diagne'yi iyi kötü her türlü savunur. Bu heriflerle rakibin savunma dengesini nasıl bozacaksın. Zaten yan top duran top falan da hak getire.

Her maç yenicez diye bi kural yok takılıcaktık zaten biyerde bununda deplasman ve karagümrük olması iyi oldu

Kötü oynadık ama bizim sorun mağlubiyet değil sürekli penaltıyla gol atıyoruz o kadar pozisyona rağmen

Bunu düzeltmek lazım

Finansal fair play pandemi falan tamam da koskoca dünyada bedelsiz kiralanacak hızlı bir kanat oyuncusu yok muydu gerçekten merak ediyorum. Yemin ederim amatör futbol oynamış lisanslı herhangi bir defans hattı Belhanda, Feghouli, Arda, Diagne'yi iyi kötü her türlü savunur. Bu heriflerle rakibin savunma dengesini nasıl bozacaksın. Zaten yan top duran top falan da hak getire.
APTAL YÖNETİM

Kayseri ve Kasımpaşa maçından sonra yine lüzumsuz bir puan kaybı. Kayseri bedavadan gol attı, Karagümrük 2 tane kontra yapıştırdı, Alanya yine son dakikada attı. Bahane uydurmayan bir Fatih Terim olmalı artık. İki kıytırık takımı yendik diye Oğulcan ve Akbaba'yı oynattı.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bay gectigimiz hafta daha iyiydi lan.Hic puan almamistik butun rakiplerimiz kaybetmisti hem de kanser olmamistik.Bu takimi izleyecegimize bay geçelim daha iyi kkisinde de puan kazanılmıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt