Bektaş Arslan
10 Numara!
Bu marcao niye atildi orayi goremedim
Ne alaka yav herşeyi de şikeye bağlamayın teşviğe bağlamayın. Senin forvetlerin ne yaptı bu maçta hata yaptıracak. Kenardan orta açmayla o stoperlere hata yaptıramaman dünyanın en normal şeyiFenere karsi herkes iyi oynuyor ama bu macta tek hata yapmadilar bunlar kesin bir yerden para aldi atif denen malin boyle top oynadigini gormedim iki dandik stoperleri tek hata yapmazmi adamlar kume dusen takim gibi oynadi para gitmediyse birsey bilmiyorum
Ömer Bayram'i da unutma. Bu yeteneksiz hep arada kayniyor, almasi gereken süre sıfır ama her mac ilk girenlerden.Ne oynandıysa Oğulcan ve Akbaba çıktıktan sonra oynandı. Bu ikisi çıktı 9 kişiden 10 kişiye yükseldik zira girenlerden biri Arda idi. Maç boyunca eksik oynamak zordur. Fatih Terim ve Arda maçı verdi.
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tam tersi tepetaklak gitme ihtimali de yüksek bu maçlarda. devre arası çok iyi bi transfer dönemi geçmezse bu takımın şampiyonluğu çok zor.Olan oldu, geçen haftaki skorlardan sonra hasar minimum düzeyde.
Göztepe maçına kadar takımın toparlanması ve Terim’in artık takımı bir şekilde hararetlendirmesi şart.
Göztepe ve Trabzon maçlarından 6 puan bizi düze çıkartır.