Mehmet Ses
Aslan Üye
Yafff bazen diyorum bırak şu futbol muhabbetini, aksi taktirde böyle hafta sonları berbat oluyor.
geçelim baleye kurtulalım ne güzel dönüyorlar ne bu futbomuş barbar oyunu yaYafff bazen diyorum bırak şu futbol muhabbetini, aksi taktirde böyle hafta sonları berbat oluyor.
ilk yarı topun hakimi karagümrük'tü. ikinci yarı başında golden sonra skoru koruma içgüdüsüyle geri çekildiler. ona rağmen 1 tanr bile pozisyon bulamadık. skor 1-1'e geldikten sonra yarım saat kalmış olsaydı ki muhtemelen o kadar kontrolsüz oynayıp o gölü yemezdik. ama gene de topa karagümrük hakim olurduAga neyinizle izliyonuz maci biz iyi degildikte karagumrekte bi bok oynamadi nasil onlarin hakkiydi mac
İyi bir fırsatı kaçırdık bu akşam. Hoca gereksiz yere attırdı kendini, Marcao boş yere kart gördü. Niye kimsenin aklı başında değil bu takımda? Üç puan kaybetsen ne olacak? Çok amatörce maalesef.
Taylan da vasat bir oyuncu malesef tabiki onun suçu degil ama şampiyonluğu yetmez korkarimTaylan' a da sallanmaya başlandığına göre geçmiş olsun.
Taylan' a sallamak ayıptır adam ilk maçtan beri elinden geleni yapıyor bölgesi olmamasına rağmen, her maç efsane top mu oynayacak ?
Ona sallayacağınıza oraya o kadar eksik olmasına rağmen transfer yapmayanlara sövün..
Hahah valla sen beni güldürdün, Allah'da seni güldürsüngeçelim baleye kurtulalım ne güzel dönüyorlar ne bu futbomuş barbar oyunu ya
Yok reis ya Ali Yavuz'un şu andaki hali için konuşuyorum golcü değil hani kafa vuruşu defans arkası koşuları ceza sahasında aldığı pozisyon ben gölcüyüm demiyor yardımcı forvet olması için de çok çok ekstra özellikleri yok ki dribling özelliği var mı mesela ? dar alanda alır rakibi oyundan düşürür diyebiliyor musun ? veya gol vuruşu çok iyi kafa ile affetmez diyemiyoruz bunları geçtim Galatasaray'ın ilerideki pas kanalı olur diyebiliyor musun ?Ali Yavuz uzerinde durulmasi gereken buyuk bir potansiyele sahip. Kendinden cok cok iyi yardimci forvet cikabilir. Oynadigi her mac cok isteyen bir kimligi var. Cok istemesi dolayisiyla bencillige kactigi pozisyonlar olmasi normal. Oynadikca bu hatalari yapmayacaktir. Golden sonraki pozisyon icin gomulen gencin penalti pozisyonuna neden pasi Diagne’ye veren adam. Karagumruk iyi takim.