Sami Karakoç
İmparator
10 dakika oynadı kriz gibi maçan son dakikalarında be pes diyorum vallahi
Barcelona görmüş kaptanının 30dk da yapamadığını yapsan bile küfür yiyorsun işte ne yaparsın
10 dakika oynadı kriz gibi maçan son dakikalarında be pes diyorum vallahi
abi burda her 10 kişiden 11 i kazanan takım bozulmasın dedi akbabayla oğulcanı motor ettiler daha 28 hafta var can sıkılacak durum yok da bu maçı her türlü adamlar hak ettiIsrar ederse hersey olur o kotu bu kotu yok ilk yaridaki kadroyle devam etmeliyiz mac kaybedince 180 derece donmek yok oyle rakiblerimizde puan kaybediyor bizde kaybedicez .1-1 bitseydi cok iyi olurdu bizim.adimiza ama olmadi.neyse rakiblere gore daha 1 macikiz eksik Alanyayi rakipteb saymamak gerek zaten ne Fener ne Bjk bizden iyi takimlar.
kim iyi oynadı o maçta abi sayar mısın banaKupa maçında da oynadı orda belli etti ztn kötü olduğunu
çünkü 10 cmle sikko bir pası atamadı adamlar 100 metre kontre atak yapıp gol attı klasik linç kültürü orda ronaldo olsa yine bugün eleştirilirdiAli yavuza laf edilenin 10da 1i mac basindan beri dogru duzgun orta yapamayan linnes edilmiyor. neden?
linesi hiç bir zaman begenmedim bir sağbekin bu kadar leş savunma bilgisi olamaz ama bu herifte ne.goruyorda hoca oynatıyor.Orta açamaz asist yok gol yok savunma leş ne var bu linesteAli yavuza laf edilenin 10da 1i mac basindan beri dogru duzgun orta yapamayan linnes edilmiyor. neden?
1-1 veya 2-1 biter...
1 puan alırsak iyi...
O cocuk potensiyel var diyip sahaya atiyorsan bunlari tolere edeceksin. Genc cocuklari degil vasatlari elestirinçünkü 10 cmle sikko bir pası atamadı adamlar 100 metre kontre atak yapıp gol attı klasik linç kültürü orda ronaldo olsa yine bugün eleştirilirdi
1-1i bulduk rakibin stoperi atilmis, tac atislarini 30 saniyede kullaniyorlar. senin oyuncularin sakin kalip mevkilerine dönse arka taraf böyle bos kalmayacak ve muhtemelen bir pozisyon daha bulacaktik oyun icinden. biz hala donkla monkla paldir küldür saldiiriyoruz sanki sampiyonluk maciymis gibi 3 puan kovaliyoruz. bu kadar rezil ve plansiz bir kenar yönetimi olamaz.
Bizim taraftari anlamak guc ilalki kotu maclar yenilgiler maglubiyetler olacak ama dedigim gibi ben ilk yaridaki kadroya guveniyorum en azinda mucadele bakimindan ogulcan ve Emre Klinc cikmasaydi 1-1 den sonra o kontrayi yemezdik Arda Belhanda Feg hangisi topun pesinden kosan oyuncular.Buna ragmen ilk yarida kacirdigimiz gol adamlarin attigi gollerden daha net pozisyonlarabi burda her 10 kişiden 11 i kazanan takım bozulmasın dedi akbabayla oğulcanı motor ettiler daha 28 hafta var can sıkılacak durum yok da bu maçı her türlü adamlar hak etti