GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık
Murat Saylak

⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık Sayfa 106

Murat Saylak ·

Cevap
2,2K
Okunma
89K
Sayfa
106/112
MFatih Karagümrük21Galatasaray18 Aralık
1-1i bulduk rakibin stoperi atilmis, tac atislarini 30 saniyede kullaniyorlar. senin oyuncularin sakin kalip mevkilerine dönse arka taraf böyle bos kalmayacak ve muhtemelen bir pozisyon daha bulacaktik oyun icinden. biz hala donkla monkla paldir küldür saldiiriyoruz sanki sampiyonluk maciymis gibi 3 puan kovaliyoruz. bu kadar rezil ve plansiz bir kenar yönetimi olamaz. ömer bayram, arda, ogulcan ve akbabasiz galatasaray baski yapip iyi top oynayabilecegini gösterdi. rakibin tek hizli oyuncusu ndao olmasina ragmen sol beke ömer bayram'i koyuyor ya.
Maçı tutan takım yerine 3 puan için saldıran takım izlemek isterim ben. O özlenen Galatasaray da tam olarak bu. Geride Taylan yerine daha hızlı bir adam bıraksak golü yemezdik.

GSCimbom Mobile App

pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazim
1 puan 0 puandan iyidir
Bana göre değil. 3 puan için saldırmayan her maça o mentalite ile çıkan takım şampiyon falan olmaz. 0 0 da tujtalim o zaman maçı 70 den sonra atmaya çalışalım. Anadolu takımımiyiz olm biz?

GSCimbom Mobile App

Onde baskimizi cok rahat kirdilar 4-5 oyuncuyu 2 pasla oyundan dusurduler kac pozisyonda

Yani oyun icinde bunu gorup daha dengeli bir oyun denesek kazanirdik buyuk ihtimalle, B plani yokmus onu gorduk

1-1i bulduk rakibin stoperi atilmis, tac atislarini 30 saniyede kullaniyorlar. senin oyuncularin sakin kalip mevkilerine dönse arka taraf böyle bos kalmayacak ve muhtemelen bir pozisyon daha bulacaktik oyun icinden. biz hala donkla monkla paldir küldür saldiiriyoruz sanki sampiyonluk maciymis gibi 3 puan kovaliyoruz. bu kadar rezil ve plansiz bir kenar yönetimi olamaz. ömer bayram, arda, ogulcan ve akbabasiz galatasaray baski yapip iyi top oynayabilecegini gösterdi. rakibin tek hizli oyuncusu ndao olmasina ragmen sol beke ömer bayram'i koyuyor ya.

rakibin oyunu geride kabul etmesi bizimkileri gaza getirdi.

aslında feghouli, arda gibi oyun aklı olan heriflerden gidişatı görüp frene basmalarını beklerdim ama onlar da kafayı kullanamadı. böyle olunca takım maçı alacağız fikrine kapılıp saldırdı ve eldeki 1 puanı da kaybettik.

Çok ağlanacak bir maç değil. Transferin şart olduğunu görmüş olduk çünkü oyunu işletiyoruz ve son hamleleri yapmakta sıkıntı çekiyoruz. Mesela millet Onyekuru gelmesin sistemi bozar diyor fakat emre akbaba yerine onyekuru olsa rakibin dengesini daha fazla dağıtırdık. Buradan hakeme de bir şey söylemek istiyorum bizim ileride yapmak istediğimiz presi saçma sapan faullerle durdurdu. İlk yarı bittiğinde en çok faul yaptığımız yarıyı oynamışız. Eksiklerin görüldüğü bir maç oldu fazlasını abartmaya gerek yok.

Mağlubiyete çok fazla üzülmedi Marcao'nun gördüğü aptalca kırmızı karta üzüldüğüm kazar.
Hırs bu değil bu acizlik. Çok çok iyi oynadığın maçın sonrasında bu yapılmaz.
Hırs sahada topa olur gerisi faso fiso FB'lilik.

arda ve ömerin yerine luyi ve sekidika girse bu mactan 1 puani gectim 3 puani bile alabilirdik. madem 1-0 geriye düstün,

dön 3lüye sal kalanlari öne. bu maci da fatih terim kaybettirdi net olarak.

okan
luyindama donk marcao
omar feghouli taylan linnes
sekidika diagne belhanda​

rakibin oyunu geride kabul etmesi bizimkileri gaza getirdi.

aslında feghouli, arda gibi oyun aklı olan heriflerden gidişatı görüp frene basmalarını beklerdim ama onlar da kafayı kullanamadı. böyle olunca takım maçı alacağız fikrine kapılıp saldırdı ve eldeki 1 puanı da kaybettik.
bu zat en iyi karagümrüklüden daha fazla katki yapti senol can'a

ATIF puştunun başımıza bela olmadığı maç var mı

heriflerdeki eksiklere sevinirken maç öncesi 11de görünce eywah dedim

Geri
Üst Alt