GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık
Murat Saylak

⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık Sayfa 107

Murat Saylak ·

Cevap
2,2K
Okunma
89K
Sayfa
107/112
MFatih Karagümrük21Galatasaray18 Aralık
Moral felan kalmadı.. hiç bir şey yapasım yok. Zaten yapacak bir şey de yok.

Zehir ettiniz hafta sonunu. Inanılır gibi değil..

Önüme 1 milyon euro serip al bu para senin desen kılımı kıpırtmam. Sıfır bildiğin ya moral..

1-1 bulmuşken bu kadar açık vermeye ne gerek var ya hala anlamış değilim. Ne işi var Donk'un oralarda.. şampiyonluk maçı değil bir şey değil.

Bu tür maçlar ciddi şekilde sağlıma zarar veriyor abi. Normal değil.

Aradan sonra maça çıkacağımız ve hafta içi oynayacağımız için puan kaybı bekliyordum şaşırmadım. Umarım tekrar ritmimizi buluruz

Babalar, ara mara da hikaye...

Şuan tüm restoranlarda bulaşıkçılar, garsonlar vs işsiz.Restoran sahipleri sıkıntıda..
İnsanlar kirasını ödeyemez duruma gelmiş..
Bu herifler milyonları alıp bu kadar saçmalıyorlarsa s gitsin.Mazaret aramaya gerek yok.
Yapman gereken sevdiğin işi yapmak, spor yapıp üstüne para alıyorsun.Karı gibi ayağında top tutamıyorsun, koşamıyorsun.Güçsüzsün
Bunun izahı yok.Ne arası abi..Taş mı taşıdılar sırtlarında..!

Yalniz maçin içine eden yedigimiz ilk golde Linnes yaptıği gerizekalilikdi ,Karısına aldığı tek taş gözlerini kamaştırmış olmalıki bu gün Mall gibiydi, adam uzun top atarken dikkat ettinizmi o rakip kaleye dönük koşuyordu 🤬🤬🤬

GERÇEK SIKINTI NE Mİ?

İSMİN GALATASARAY VE 1 TANE FARK YARATACAK OYUNCUN YOK

FARK YARATACAK OYUNCULARIN VAR ONLARINDA FUTBOL HAYATI BİTİK

SIRADAN,VASAT OYUNCULARLA GALATASARAY OLAMAZSIN

SONRA EMRE SOL DA MI OYNASIN ?OĞULCAN SAĞ İÇ Mİ OLSUN? BELHANDA 10 NUMARA MI OLSUN? ÖYLE KENDİ KENDİNİ KANDIRARAK VAKİT GEÇER....

Evet 1 puana kendimi çok endekslemiştim ve çok üzüldüm ama biraz sakinleştim analiz yapmak istiyorum. Öncelikle hangi kadroyla sahaya çıktığımız farketmeksizin her maçta kilidi açacak golü atmakta inanılmaz zorlanıyoruz. Çok iyi oynarken de durum böyle kötü oynarken de durum böyle ve bu sezon birçok maçta ilk golümüzü penaltı ile atabildik aklıma en az 5 maç geliyor. Takımın eksikleri olsada bir oyun mentalitesi var ama gol yollarında şampiyonluk hakkında konuşabilecek kadar güçlü değiliz, Son vuruşlarda asla şanssız değiliz sadece beceriksiziz, Şanssızlık denen şey 2 maçta olur 10 tane maçta olmaz. Sivas'ta ve Alanya'da 30 metreden kaleye zıpkın gibi vuran Emre'ler bizde boş kaleye atamayacak hale gelmiş durumda. Bitiricilik konusunda ya çalışmıyoruz yada oyuncular geriye gidiyor bunun başka açıklaması yok. Bu maçı kaybetmişiz veya berabere kalmışız çok önemli değil ligin bitmesine 28 hafta var ve 1 puan ile şampiyonluk umudumuz bitmeyecek ama düzeltmemiz gereken şeyler var.

Bu kadar zor şekilde gol atmamalıyız yani daha iyi bitiricilik göstermemiz lazım, Her maçta 10 tane pozisyon bulma lüksümüz olmuyor ve kaçırılan goller çoğu zaman maçın tüm seyrini etkiliyor. Bu finishing eksiğine ruhsuz ve hareketsiz futbol eklenince maçlarımız gerçekten işkenceye dönüşebiliyor. Diagne penaltıyı attı 1-1 oldu tamam 1 puanı aldık Donk geriye dönsün diye yırtındım ama anlamsız şekilde skordan tatmin olmadık ve Mevlüt gibi bir kazmadan yarı sahadan gol yedik. Hocam iyisin güzelsin ama şu takıma daha kontrollü ve akılcı oynamayı öğretmen lazım. Bugün bizim günümüz değildi ve öyle böyle 1 puanı cebimize aldık eminim ki tüm herkesin canını sıkan galibiyet değil kaçan 1 puan. Kayseri maçında 2, Alanya ve bu maçta toplam 2 puan kaybettik. Umarım sezon sonunda bu 4 puanı aramayız.

Son düzenleme:
Bugün 1 puan alsak züğürt tesellisi olabilirdi. Ligin bu aşamasında bu şekilde yenilmek orta ve uzun vadede faydamıza olabilir, en azından o şekilde kullanılması gerekir. Bu maçta çıkartılacak tek sonuç bir dönemin Rizesi gibi yeni antitezimizin Karagümrük olacağı gerçeği. Ndao, Sekidika kadar ışık verdi bugün neredeyse.

Bugün 1 puan alsak züğürt tesellisi olabilirdi. Ligin bu aşamasında bu şekilde yenilmek orta ve uzun vadede faydamıza olabilir, en azından o şekilde kullanılması gerekir. Bu maçta çıkartılacak tek sonuç bir dönemin Rizesi gibi yeni antitezimizin Karagümrük olacağı gerçeği. Ndao, Sekidika kadar ışık verdi bugün neredeyse.

Bunlar maalesef kırılma maçları bu sezon da son dk yeme hastalığına devam ediyoruz..
Son kısma gelirsek Sekidika orada ndao bizde olsa herkes sekidikayi konuşurdu bunlar açık alan topçusu çok net. aatif ve biglia maçın yildiziydi bugun

Ndao dumduz topcu sirf hizi var

Bunlar maalesef kırılma maçları bu sezon da son dk yeme hastalığına devam ediyoruz..
Son kısma gelirsek Sekidika orada ndao bizde olsa herkes sekidikayi konuşurdu bunlar açık alan topçusu çok net. aatif ve biglia maçın yildiziydi bugun

Bence Ndao pas oyununda filan da iyi, hem oyun bilgisi, hem de pas yeteneği sağlam. Golcülük özelliği de iyi. Sekidika bugün ne attığı golü atabilirdi, ne de yaptığı asisti yapabilirdi. Ama kanatta farklı tipte bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu fikrine katılıyorum, sahada her türlü Oğulcan'dan iyi görünür ama genel toplamda Oğulnca kadar skora etki edebilir mi emin değilim. Denemek gerek.

Ne alaka yav herşeyi de şikeye bağlamayın teşviğe bağlamayın. Senin forvetlerin ne yaptı bu maçta hata yaptıracak. Kenardan orta açmayla o stoperlere hata yaptıramaman dünyanın en normal şeyi
Yahu ben karagumrugun cok macini izledim adamlarin gozlerinden ates cikiyordu hic bir macta gormedim gecen hafta hataya karsi helva gibi oynadilar direncli oynayip kazanmak baska birsey son mac kume dusuyor gibi oynamak icin euro dolar lazim

Bence Ndao pas oyununda filan da iyi, hem oyun bilgisi, hem de pas yeteneği sağlam. Golcülük özelliği de iyi. Sekidika bugün ne attığı golü atabilirdi, ne de yaptığı asisti yapabilirdi. Ama kanatta farklı tipte bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu fikrine katılıyorum, sahada her türlü Oğulcan'dan iyi görünür ama genel toplamda Oğulnca kadar skora etki edebilir mi emin değilim. Denemek gerek.

Bana klasik kucuk takım hızlı topçusu gibi geliyor.. attığı gol basitti asisti güzeldi ama.. bize her daim böyle topçular sıkıntı yaratmistir

Geri
Üst Alt