GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık
Murat Saylak

⚽ SL 20/21 H:13 | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray | MS | 18 Aralık Sayfa 108

Murat Saylak ·

Cevap
2,2K
Okunma
89K
Sayfa
108/112
MFatih Karagümrük21Galatasaray18 Aralık
Bence Ndao pas oyununda filan da iyi, hem oyun bilgisi, hem de pas yeteneği sağlam. Golcülük özelliği de iyi. Sekidika bugün ne attığı golü atabilirdi, ne de yaptığı asisti yapabilirdi. Ama kanatta farklı tipte bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu fikrine katılıyorum, sahada her türlü Oğulcan'dan iyi görünür ama genel toplamda Oğulnca kadar skora etki edebilir mi emin değilim. Denemek gerek.

rakibin üstüne topla gitmekten çekinmeyecek, atlet, çalımcı bir adam lazım.
bana göre transferdeki bir numaralı hedefimiz bu profilde bir oyuncu olmalı.
ismi bizimle anılan onyekuru'yu severim ama onun tarzı farklı. bize abdel kader keita tarzı bir adam lazım.

fb macinda penalti kaciran karagümrük ayrica samattayi bombos birakip gol attirmisti + kornerden uyduruk bir gol yediler ama son 5 macta 1 galibiyeti olan 4-5 ciddi eksikli karagümrük takimini da yenmen lazim. kasimpasa maci gibi yine deplasman olarak görmedigimiz bir istanbul macindan 0 puanla ayrildik. terim'in sürekli izin vermesi, kampi kaldirmasi falan sacma sapan seyler. ciddi bir disiplinsizlik var ve bu hocadan basliyor, uyduruk kirmizi kart gördükten sonra mac sonunda marcao'nun mallik yapip kirmizi yemesi normal. öfke kontrolü 0. alt tarafi süper lig'de bir mac oynuyoruz ama sen ogulcan ve akbaba'nin les atan oyununu görmezlikten gelip hatay ve rize'yi yendik diye ayni kadroyu 3.kez sahaya sürüp ayni taktikle oynamaya calisirsan önlem alirlar elbette.

fb macinda penalti kaciran karagümrük ayrica samattayi bombos birakip gol attirmisti + kornerden uyduruk bir gol yediler ama son 5 macta 1 galibiyeti olan 4-5 ciddi eksikli karagümrük takimini da yenmen lazim. kasimpasa maci gibi yine deplasman olarak görmedigimiz bir istanbul macindan 0 puanla ayrildik. terim'in sürekli izin vermesi, kampi kaldirmasi falan sacma sapan seyler. ciddi bir disiplinsizlik var ve bu hocadan basliyor, uyduruk kirmizi kart gördükten sonra mac sonunda marcao'nun mallik yapip kirmizi yemesi normal.

bu herifler de k.paşa ve fener gibi bizi bozacak oyunu oynadılar. o yüzden ara vs olmasa da puan kaybederdik. zaten ilk yarıyı gördükten sonra 1 puan iyidir dedim ama o da olmadı.

ayağı iyi bir kaç oyuncuları olduğu için presten topu iyi çıkardılar. buna karşılık bizim takım pres görünce zorlanıyor. baskından taylan haricinde top çıkarmamıza yardım edebilecek adam yok. taylan da zaten çok iyi sayılmaz. dolayısıyla pasla gelemiyoruz. ekstra bir çalım yapıp top sürerek alan açabilecek oyuncu yok. haliyle sıkışıyoruz iyice.
bunun dışında rakibin pres için öne çektiği savunma hattının arkasına sarkacak biri de yok. ezkaza birini kaçırsak da pası atamıyoruz zaten.

bunlar aslında ciddi eksikler ama çok da yapacak bir şey yok. bence bu şartlarda çok kötü değiliz. hala tutunuyoruz lige

ama bu işin sonunu getirmek için takviye şart.

bu herifler de k.paşa ve fener gibi bizi bozacak oyunu oynadılar. o yüzden ara vs olmasa da puan kaybederdik. zaten ilk yarıyı gördükten sonra 1 puan iyidir dedim ama o da olmadı.

ayağı iyi bir kaç oyuncuları olduğu için presten topu iyi çıkardılar. buna karşılık bizim takım pres görünce zorlanıyor. baskından taylan haricinde top çıkarmamıza yardım edebilecek adam yok. taylan da zaten çok iyi sayılmaz. dolayısıyla pasla gelemiyoruz. ekstra bir çalım yapıp top sürerek alan açabilecek oyuncu yok. haliyle sıkışıyoruz iyice.
bunun dışında rakibin pres için öne çektiği savunma hattının arkasına sarkacak biri de yok. ezkaza birini kaçırsak da pası atamıyoruz zaten.

bunlar aslında ciddi eksikler ama çok da yapacak bir şey yok. bence bu şartlarda çok kötü değiliz. hala tutunuyoruz lige

ama bu işin sonunu getirmek için takviye şart.

12 mac üzerinden gitsek yukarida eksik maclarini bu hafta hepsi kazansa gaziantep ve hatay bile 21 puan yapiyor, yani bizim 2 puan arkamizda olabilirler. büyük takimlar ciddi olarak kalite kaybetti. 12 macin 5'inde puan kaybedilmez su ligde. yaziktir. ligin en fazla gol atan 5.takimiyiz, en az gol yiyen 2.takimiz ama oynadigimiz oyun bir seye benzemiyor.

İşi baştan sıkı tutmak gerekirken bir galibiyet alınca “elit futbol”dan bahsedersen taraftar da senden devamını bekler, hiç kusura bakmayın. Bu aksamki maçta itiraz etmesine bir şey demiyorum ancak kendini attıracak kadar ileri gitmesi gerekir miydi Fatih Terim’in?
Değişiklikleri yine zamanında yapmadı, zaten ikinci yarının ilk dakikasında golü yedik hepten kötü oldu...
Oyuncular da plansız bir şekilde çabaladı ancak yeterli olmadı, penaltı da biraz hediye gibiydi ama olsun.

böyle penaltıyla puan almamak iyi oldu.
hatırlayın İstanbul da Konya maçıydı serdar azizin temiz hareketine penaltı verilmiş 3 puanımız çalınmıştı.
meşhur bildirinin yayınlandığı maç.
sinirden deliye dönmüştük.
empati yapmak gerek şu penaltı şikeci fenere ve küçük şikecilere verilse çok sinir oluruz.
yediğimiz gol bu manada iyi oldu.
Galatasaray adamın aklını alır yine sırayla koyar şampiyon olur şikeci kuşlara da kudurmak kalır...

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet bir karar vermek lazım

Haftaya kazanırsak yine takım uçuyor kaçıyor moduna mı gireceğiz ?

Yoksa şapkayı önümüze alıp düşünmeye devam mı edeceğiz ?

Futbolcular ve yönetim üzerinde taraftar olarak gerekli baskının kurulmadığını düşünüyorum..

2 maç kazanıp 2 maç kaybetmek herkesi lay lay lom moduna sokmuş durumda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Klasik Galatasaray. Ara verilmiş, herkes tatil modundan çıkamamış.​
Klasik Galatasaray. 3 puan alsa, haftaya kral gibi girecek, lider olacak, rakiplerini baskıya sokacak, ama yok ne gerek var, hele bir 2. devre olsun, o zaman asılır maçlara paşalarımız...​

Hocanın atıldığı dakikaya kadar tekrar izledim hakem resmen çıldırtmış oyuncuları ve hocayı hücum yaparken olmayan fauller verip linnesin pozisyonundaki kabak gibi faulü vermezsen yenik durumdaki takım ve hocası çıldırır tabi ama kimsenin hakem konuştuğu yok doğru dürüst takım kötüymüş diye hakemin yaptıkları göz ardı edilmemeli dün bizim yerimizde fener olsa yöneticileri inletirdi ortalığı ama bizim yönetimden ses yok ne de olsa takım kötüydü iyi o zaman takım kötü oynadı diye hakemler bizi doğrasın biz de ses çıkarmayalım daha çok oyuncu ve hoca atılır bu zihniyetle biz de deriz takım kötüydü boşver hakemi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt