Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.191
- 70.371
- 4.918
İstifa!
Edit: yanlış konu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi yanlış anlama sakın diyelim hoca istifa etti nasıl bir hoca istersin yerli yabancı milliyeti tecrübesi felan merak ediyorumİstifa!
Maç sonu belli fb 3-2Boşa hayal kurmayın fener rahat alır.. 2 Ömer Faruk atar 2 de ademi .. 2-5 biter
Biz olamazsak Alanya ya da Hatay olsun isterim.Biz reziliz şikeciler bizden de rezil. Bu sene yine sürpriz bir şampiyon çıkabilir.
Onuda görüyoruz her 2 maçta bir penaltı yada kirmiziAli koç geldiğinden beri 8 stoper aldı. Tek işe yarayan bizim kovdumuz Serdar.
şampiyonlukta hataya yer yokBiz olamazsak Alanya ya da Hatay olsun isterim.
Asıl bu maçta kırmızı görür inşallahOnuda görüyoruz her 2 maçta bir penaltı yada kirmizi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alman ekolü ekibimizi şaha kaldıracaktır.Tabi yönetim de değişmek şartıyla...abi yanlış anlama sakın diyelim hoca istifa etti nasıl bir hoca istersin yerli yabancı milliyeti tecrübesi felan merak ediyorum
Alman ekolü ekibimizi şaha kaldıracaktır.Tabi yönetim de değişmek şartıyla...
Hataya düşersek zaten şampiyonluk yALANYA haklısınşampiyonlukta hataya yer yok
Kulübeden atilan gol VAR dan döner, benim tahminim 2-2 biterSakın ferdiye laf etmeyin golü var bugün maalesef. Gsc cebabetligi is coming.