- 29 Ocak 2011
- 45.759
- 17.235
- 2.748
Cüneyt Cakir 10/10 mac yönetti
Topik itemini bırakınca eyyam kapabilitesi düşmüş!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt Cakir 10/10 mac yönetti
Valla Fenerin Bay geçecegi hafta Trabzonspor deplasmanindayiz, yani kesin kazaniriz diyen kaç kişi var, daha inönü deplasmani, Malatya deplasmani var, bilemiyorum birgünü birgüne tutmuyor takimin,Fenerden cekinmiyorum burda 6. Hafta bütün Forum Feneri Erol Bulutu allayip pullarken ben bunlardan bir cacik olmaz ,Karbonat Erol 8. Haftayi zor görür demiştim, ama bizim takimda bir sikinti var..1 maçımız eksik
Sıddık saplıcam sana sonunda.İnşallah başak kazanır renktaş ama fbnin bu kadar erken dağılmasına izin verir mi fenerasyon?
Otobüsün arka beşlisi çok önemli
Bizdede vardı yerli çetesi eskiden,istedikleri zaman oynamayıp yada kötü oynayıp istemedikleri hocayı gönderiyolardı
terim varken yapamıyolar taraftar futbolcudan çok terimci olduğu için buda çeteleşmeyi güçsüz kılıyo bizde
fbde topladılar çetecileri emre selçuk volkanın yanı sıra gökhan,caner,serdar,sadık,ozan,mhakan gibileri ve yerli yabancı ayrımı var çok net bu şekil başarı gelmez
bunlar bu senede kötü giderse seneye bidaha 20 adam daha alalım yapabiliceklerinide sanmıyorum mantıken
altay oynar
Gökhan caner novak nazım varken beke de adam alamazlar
1 stoper alabilirler max serdar sadık falanda gitmez tisarand lemos var zanka mankada kiralık daha
Ortada sosa guatavo mhakan ozandan 2si yine oynar yedek bırakamaz
Kanatta sağlıklı olduklarında perotti yada valenciayıda oynatmak zorunda bunlarda yedek beklemez
samatta sağlıklı olursa onuda oynatmak zorundalar
kabataslak 3 adam alabilirler 11e oda maximum ,yedeklerde şişik orayada adam alamazlar
kötü günleri geride kaldı sırada daha kötü günler var
Fenerasyon falan boş iş. Fenerbahçe iyi oynar da arkasından iteklerler ama Fenerbahçe'nin ayakta duracak hali yok. 20 dakika maç oynuyorlar. 70 dakika yoklar. Bu halde Nihat Özdemir yönetse maçı yine bir yere gelemezler. Önce bir oyunlarını toparlasınlar. Sonra hakem desteği konuşulur. Götü tutmuyor Fener'in resmen şu anda.İnşallah başak kazanır renktaş ama fbnin bu kadar erken dağılmasına izin verir mi fenerasyon?
cehennem donana dek aykut kocaman->Veri hırsızı aykut->aykut hocam geri gelerol sutlanırsa kimi getirecek bunlar acaba