SL 20/21 H:14 | Alanyaspor 1-1 Malatyaspor | MS | 23 Aralık

diğer maç forumunu bulamadım emrah başsan harika bir gol attı

Tetteh fena oynamıyor yine tekniği hızı fizik üstünlüğü hava hakimiyeti yok yok adamda tamam golcü değil bitiriciliği ciddi sıkıntılı ama iyi bir 2. forvet olabilirdi Diagne&Babel ve Falcao üçünden de böyle bir katkı alamıyoruz

Bırakalım oynasın yav. Kaleciler yedekte kaldıkça çürüyor. Muslera 10 yılda bir sakatlanıyor böyle uzun süreli. Onda da Okan, Fatih falan idare ediliyor. Bence hatta Okan da oynaması için kiraya verilip Fatih kalsın yedekte. Parlasın adamlar.

Genç sandin di mi sende herifi
31 yaşındaymış :D
22 23 gözüküyor

Daha önce yaptığim salavat zinciri ile Serdar Gürler'in bize transferini engellemiştim
Aynısını Salih Uçan için düşünüyorum

Babel'in sözleşmeden çıkıp buna girmek lazım
Baya faideli oynuyor.

Onyekuru-Tetteh-zinckernagel

golcü kanat fv lerle daha iyi olur tabi. Bütün gol yükünü tek başına çekecek biri değil
Fatih hocanın elinde ve büyük bi takıma geldiğinde başka bi forvete dönüşecek gibi geliyo.Bazı Malatyasporlu taraftarlar Adem'in bizde oynadığı gibi oynamadığını söylüyodu geçen sene.Hedefleri fazla olan bi takımda daha iyi oynayabilir..

Fatih hocanın elinde ve büyük bi takıma geldiğinde başka bi forvete dönüşecek gibi geliyo.Bazı Malatyasporlu taraftarlar Adem'in bizde oynadığı gibi oynamadığını söylüyodu geçen sene.Hedefleri fazla olan bi takımda daha iyi oynayabilir..

Sol çizgiye yakın oynuyor Adem orda normal bizdeki gibi oynamaması .

Geri
Üst Alt