SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

@Keramettin TANRIVERDİ

Erol Bulut - OUT
Emre B - IN

Bu varmis konu olarak, Ozan, Caner, MHY felan Emre Abilerini destekliyorlarmis diye bir duyum aldim Chef!

Olur mu olmaz mi bilemem Ali Baskan karar verir.
Mevzunun sonunda Daum-Kocaman gibi olacağını düşünmüştüm de Kocaman hocalık yapmıştı en azından.

Öyle bir hamle şu şartlarda yapamazlar gibi geliyor üstat

Mevzunun sonunda Daum-Kocaman gibi olacağını düşünmüştüm de Kocaman hocalık yapmıştı en azından.

Öyle bir hamle şu şartlarda yapamazlar gibi geliyor üstat

Orasini bilemem öyle duydum.
Emre B‘den beklerim, birde oyuncular destekliyor bunada inanirim.

Ali Koc izin verirmi orasi baska konu.

Bakalim, Basaksehir bize bi güzellik yaparsa cok güzel olur.

Bu maci da kazanamazlarsa ic sahada 4 mac üst üste galibiyet yüzü görememis olacaklar, tam bilmiyorum ama bir ilk olabilir bu Fener adina.

Haftaya da bay cikcikler, ne yapıp edip 6 puan almamız lazım bu 2 haftada.

Gerçi ts her sene tam bizle maç yapıcakken form tutuyor ama bu sefer seyircisiz inş alırız

Fener'in iyi oyun ve net skorla şahlanacağı maç gibi duruyor...​

bol kırmızı kartlı bir it dalaşı bekliyorum.

Başak’ın son şansları liderle arasında 10 puan var henüz bitmiş bir şey yok. Avrupa macerası bitti artık lige asılacaklardır

Açılışı şikecilerle yapmak zorunda kaldılar visca ile irfan yas tutuyordur yıllardır şikecilere karşı top oynamadılar ama bu sefer zorundalar gibi.

2-1 alır Başak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başakşehir bu maçı güzel oyunla rahat alırsa benim şampiyonluk adayımdır

Fenerbahçe: "M. Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caneri kitle sosa oynarsa kitle duran toptan gol yeme bitti pelkas ta yok güle oynaya
kazanırsın fenere karşı her takım bunu yapıyor duran toptan gol atamazlarsa maçı kazanamıyorlar
zaten çok kolay gol yiyorlar

Fenerbahçe, bir futbolcu ve bir personelin corona virüsüne yakalandığını açıkladı.

Geri
Üst Alt