SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Acaba Fener neyimi aliyor ya
Berabere biter
Malatyada Alanyaya koyar
Raad ederiz.

en işimize gelen beraberlik olur ama bugün kanarya çevirme var erol hocanın halısını yedek kulübesi arkasına koymuşlar her an sarılabilir

Hakem akbili dogramazsa sikecilerin puan alması imkansıza yakın ama ne tesadüf aynı hakem.fener maçlarında rakipten 1 kişiyi hep atmis

Fenerbahçe-Başakşehir maçının VAR'ı Cüneyt Çakır oldu!

İsterim ki maç skoru 1-4 olsun.​
0-1'e de razı oluruz.​
Aslında en güzeli, bol kavgalı kırmızılı bir 2-2!​

FB zaten kötü durumda iken hücumda en hareketli adamı Pelkas'tan yoksun olacaktı üstüne iyi veya kötü ama ikamesi olmayan Ozan Tufan'da olmayacak. Başakşehir bu maça 1 haftadır hazırlanıyor, Şampiyonlar Ligi maçı konsantrasyonu ile çıkacaklar yani kafamda oynuyorum oynuyorum ama beraberlik bile mucize geliyor. Anca 10.dakika kırmızı+penaltı felan olması lazım yoksa Başakşehir evire çevire yener bunları.

başakşehir'in bu maçı kaybetmesine büyük şaşırırım. Bizle 11 puan var olur ve artık yetişmeleri imkansıza yaklaşır.

okan buruk ile yollar ayrılabilir belki de.

başakşehir'in bu maçı kaybetmesine büyük şaşırırım. Bizle 11 puan var olur ve artık yetişmeleri imkansıza yaklaşır.​
okan buruk ile yollar ayrılabilir belki de.
Yok yav. Sanmıyorum, Okan en kötü seneyi tamamlar, başka takıma geçer. Göksel kovmaz Okan'ı.​

maldivciden kırmızı bekliyorum bu maçta. haftaya zaten fener bay geçiyor. bir haftada cezalı olur. noeli yılbaşını birleştirip güzel bir keyif yapar paşam. bu yıl zaten devre arası da yok.

Geri
Üst Alt