SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Ne demek reis. Yalnız filtrelenmeleri sen kendi deneyecen. 1 hafta içinde sonuçlanan maçlardan falan kendine filtre bul. Bu ara ben takıma göre seçip üst ve iy 0.5 üst alt oranlarına göre bakıyorum genelde

Ara verdim sstat Salzburg maçından sonra
bookmark'a ekledim bakarım bi ara diye :crushed:

FB zaten kötü durumda iken hücumda en hareketli adamı Pelkas'tan yoksun olacaktı üstüne iyi veya kötü ama ikamesi olmayan Ozan Tufan'da olmayacak. Başakşehir bu maça 1 haftadır hazırlanıyor, Şampiyonlar Ligi maçı konsantrasyonu ile çıkacaklar yani kafamda oynuyorum oynuyorum ama beraberlik bile mucize geliyor. Anca 10.dakika kırmızı+penaltı felan olması lazım yoksa Başakşehir evire çevire yener bunları.

Görünen o ama Fener balı denen bir şey var

Berabere bitsin iki takım da puan kaybetsin. Saldırın kartlar havada uçuşsun ama yenişemeyin.

Normal şartlarda Başak bu maçı havada karada alır ama kadronun yarısı ex fenerlilerden oluşuyor. Bir de fenere iç sahada üst üste 4. mağlubiyet yaşattırmazlar o yüzden evinizi arabanızı satın fener kaybetmeze çifte şans oynayın.

Altay, Nazım, Tisserand, Serdar, Novak, Gustavo, M.Hakan, Caner, Sinan, Thiam, Ademi.

4-4-2

Geri
Üst Alt