SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Gustavonun o hareketi kırmızı değilse bundan sonra hiçbir mğdahale kırmızı olmamalı.

bir de bişeye dikkat ettiniz mi? Saçma sapan pozisyonlarda bile fener legine bişey varsa 50 kere tekrarı veriliyor. Bein fbye iyi gözükmeye mi çalışıyor nedir

zaten öyleydi.Bu konulara çok dikkat ederim.
Bu pozisyon tekrarlarında asıl bunlar yerine bizim bağırmamız lazım.
burada görevli adamlar fb veya bjkli değilse bende hiçbirşey bilmiyorum.Ama kim araştıracak..Başımızdaki çapsızzlar mı araştıracak.

Var konusmalarini duysak
Hocam net kirmizi
Hocam daha masin basi yokmu oluru
Bir de pilottan ver bak pilottan bakinca sari
Tamam hocam sari dogru devam
hakemlerin geçmiş var konuşmaları yayınlansa ortalık yangın yerine döner eminim. kim bilir ne eyyamlar, ne üçkağıtlar döndürüyorlardır.

45+2 de geriden gelip gol atan hiçbir takım maçı kaybetmez. Fener bakalım başarabilecek mi bunu da?

Saka maka şimdiye kadar saracoglunda yapilan en guzel pankartshow bugun yapilmis.... Kutlarim!

Ford basmış parayı

Fenere verecekler bu maçı zamanınızı boşa harcamayın ama fenerden bi cacık olmucak bunuda herkes bilsin hadi eyv

zaten öyleydi.Bu konulara çok dikkat ederim.
Bu pozisyon tekrarlarında asıl bunlar yerine bizim bağırmamız lazım.
burada görevli adamlar fb veya bjkli değilse bende hiçbirşey bilmiyorum.Ama kim araştıracak..Başımızdaki çapsızzlar mı araştıracak.

Az daha gustavonun kale direğinde topu taça attığı pozisyonda penaltı vereceklerdi

2. yarı Allah'ın adaletinin yerini bulup hakemden şaibeli camianın yerle yeksan olmasını dilerim.

gene çaya gittim gene gol yemişler beni çaya yollamayın

Geri
Üst Alt